reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy :)

agnesss ja jadlam kalafiora na Dukanie;-)
Ms.Marple jagotowalam czesto zupy i waga mi spadala

gratuluje wam spadkow....

u mnie 55kg....w niedziele bylo 54kg...ale wiadomo swieta:sorry:
chce znoe 54;-)albo moze i 53kg .....ale ja juz nie dietuje...
jem malo po 18 juz wcale no chyba ze m zamowi pizze-tak jak we czwartek:zawstydzona/y::cool2:ale na szczescie zadko

reklama
ewelcia86 i tak super się trzymasz bez diety:tak::tak:

agnesss robiłam twoją sałatkę dwa dni z rzędu:tak: :-Dja jem i brokuły i kalafior

u mnie już z górki :tak::-Dufff już mam mniej niż połowę do zrzucenia ale jak znam życie pewnie zaczną się jakieś przestoje:baffled::-D:-D

a tak apropopo jak mawiała siostra Basen hehe... macie konta na vitalii?

Ostatnia edycja:
Hejoo laski :-) ja zauważyłam, że po tej lekkiej pauzie ciężko mi wrócić na właściwe tory :dry: jajka, serki wiejskie i kurczak to mi już uszami wychodzą :baffled: no ale trzeba będzie się ogarnąć, choć na tej pauzie chyba też mi się schudło ale nie wiem ile i czy na pewno bo nie mam wagi :dry:
ms. marple pół metek już no to super, powodzenia w dalszym aby się bez przestojów odbyło :tak: i nie mam konta na vitalii ;-)

ello ja dzis wrocilam na diete przez ostatnie 3 tygodnie sobie pofolgowalam i na licznik znowu wrocilo 60kg:zawstydzona/y::zawstydzona/y: na dodatek od 3 dni mam okropná zgage . sniadanko zjadlam 2 jaja i 3 plastry szynki herbatke i kawke wypilam teraz trzeba w siebie wlewac wode, duzo wody wiec nie wiem jak to zrobie:nerd::baffled:
Konto na vitali mam, bo za pierwszym razem na dukanie zapisalam sie do grupy wsparcia, nio i fajne przepisy tam maja ze zdjeciami.

Hejoo laski :-) ja zauważyłam, że po tej lekkiej pauzie ciężko mi wrócić na właściwe tory :dry: jajka, serki wiejskie i kurczak to mi już uszami wychodzą :baffled: no ale trzeba będzie się ogarnąć, choć na tej pauzie chyba też mi się schudło ale nie wiem ile i czy na pewno bo nie mam wagi :dry:;-)

pauletta mam wrażenie, że ty to i bez diety chudniesz:-D:-D:-D

u mnie jak zwykle wahania wagi ale już się do tego przyzwyczaiłam, teraz mam 3 dni na jajkach:baffled::-D no cóż trzeba cierpieć za rozpustę:-D:-D

to mój nick na vitalii janemarple jakby co zapraszam do znajomości;-)

Ja się pochwalę - wczoraj miałam POŁOWINKI ... Oby dalej tak szło ... tym razem na P waga mi super spada - mam nadzieję, że na P+W mi nie podskoczy i nie będzie żadnych przestojów.
W takim razie też będę jadła brokuły i kalafior.
Pauletta - serki wiejskie mi też już uszami wychodzą, kiedyś potrafiłam zjeść na sniadanko ze szczypiorkiem a teraz nie ...
Kasiuleczka - powodzenia ...

hello,
ewelcia teraz to wyrwałaś nas z błogostanu spadających kilosów:szok::-D:-D
oczywiście wiem, że żadna dieta odchudzająca nie jest zdrowa ale ciągle mam nadzieję, że potrwa ona powiedzmy pół roku a później wejdę na jakieś rozsądniejszą drogę utrzymania wagi:nerd::dry::baffled:

a tak na przełamanie lodów;-)
wczoraj zrobiłam sobie super-łatwy i pyszny serniczek na zimno, jak ktoś chce to podam przepis:-D:-D

reklama
Ewelcia - żadna dieta nie jest zdrowa. Moje zdanie jest takie, że jak się do odchudzania podchodzi z głową to nie jest aż tak źle. Każde radykalne zmiany sieją w organiźmie spusztoszenie. Jednak jakoś trzeba się pozbyć tego balastu ...

Ms.Marple - ja jestem chętna na przepis - jak jest łatwy :) mam twaróg więc mogę zrobić.
Ja dzisiaj robiłam makaron - sama wymyśliłam przepis ... i nawet wyszedł jadalny - smak podobny do razowego makaronu.
Więc dzisiaj na obiad barszczyk z makaronem.

Do góry