reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

powrót do formy i urody po porodzie

dziewczynom zycze wytrwalosci w cwiczeniach z chodakowska:tak: i kciukam za rezultaty bo warto sie poomeczyc. pomalutku po kroczku i dacie rade:-) ja naleze do leniwcow raczej :baffled: kupilam hula hop takie z magnesami i nieregularnie ale jednak cos tam krece :tak: mnie zalezy na zbiciu flaka na dzien dzisiejszy waga powiedzmy ze spoko przetalam juz walczyc z kg chyba wiek nie ten :sorry2:a z hula hopem znajoma dala swoje fotki i szczena mi opadla ze tak sie da:szok: jak na razie jest mnie o 7cm mniej w pasie :-) pewnie jak by sie przylozyc i codzien po 30-40 min pokulac to bylo by lepiej ale nie daje rady czasem praca caly dzien z dzieciorkami i niewyrabiam wieczorem :-(

reklama
jejku, dziewczyny ja czytam ten temat ale dla mnie to jakaś czarna magia to co piszecie. jakiś skalpel, TzG itp. :szok: co to jest?

Vinga wejdź sobie na yt i wpisz to zobaczysz:tak: ale po co ty się stresujesz, jak masz bobaska w środku? teraz to sobie odpoczywaj, zdrowo się odżywiaj, a jak będą juz 2 szkraby to zobaczysz, że nawet ćwiczenia ci nie będą potrzebne;-)

edit 16.00 cofam to co powiedzialam o ćwiczeniach Mel B, że nie są trudne..dzisiaj zrobiłam skalpel i zaczęłam abs z mel b:no: nie dałam rady, wytrzymałam tylko 5 min...umieram

Ostatnia edycja:
Melduję - przepłynęłam rano 10 długości basenu w 9 minut!!! Ostatnio było 10 w 20 minut:zawstydzona/y: a potem zabawa z moimi facetami w jacuzzi :) Wczoraj zrobiłam tą samą trasę bieganio-chodzenia co za pierwszym razem x2 tak więc forma i kondycja się poprawiają. Bebzol wydaję się nieco mniejszy bo mi po cesarce niezły nawis/zwis się:-( zrobił

Ja caly czas trzymalam zdrowa diete warzywa mieska i zdrowe wegle - troche cieplego chlebka, przez jakis czas a teraz wracam na lono ostrej diety. Waga przynajmniej nie leciela do gory, a ja mialam troche odpoczynku. Tez mam do roczku zamiar zrzucic troche - czyli jakies 20 kilo w 3 miesiace - wiem ze malo wykonalne - ale pomarzyc mozna :D

A ja właśnie jem babkę czekoladową z polewą i z zazdrością czytam o waszych poczynaniach.
Kasikd - 10 długości? hehe czytałąm kilka razy - ja ledwo jedną dam radę:szok:

kasikd, super! Ja nie pamiętam kiedy byłam ostatnio na basenie, w ciąży miałam zakaz a teraz zakaz ma moja Mała, więc i ja nie chodzę.
Ale zbędnych kg na szczęście nie mam (chociaż woda super wysmukla ciało a to by mi się przydało), Asieńka ' zjadła' mnie chyba do granic możliwości. Przed ciążą waga 64 kg i rozmiar ciuchów 38/40, w ciąży 74 kg, teraz 53 kg i rozmiar 34. Masakra! Mój P. sobie żartuje i woła do mnie 'chodź tu mój worku kości' a ja sama mimo dobrych badań nie czuję się rewelacyjnie. Jedynie już nie wstydzę się chodzić w krótkich spodenkach bo wreszcie mam normalne kolana ;)
Ale walczę z rozstępami na biodrach...

reklama
Ja nie jem ziemniaków, makaronu i chleba i mi to dużo daje i odpowiada. Waga też spadła, ale wiem, że to też zasługa tego, że mam już trzeci tydzień drugie zmiany i zapiernicz w pracy. Uwielbiam basen. Pamiętam jak ciężko miałam zrobić 8 długości basenu a z każdym kolejnym wyjściem było już coraz lżej i potem 30 robiłam bez problemu. Przy dwójce i finansach ciężko mam chodzić regularnie :/

Do góry