reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wracamy do formy :)

Mam pytanie, może nietypowe, ale może ma związek z dietą. chodzi o moją @ która trwa już coś około 2 tyg :-( zaczeło się od plamienia i nic mnie nie bolało, żadnych bóli krzyża i brzucha jak to zwykle a tu cisza...więc pomyslałam, że jakby taka @ była co miesiąc to super, a i jeszcze chodziłam tylko z wkładką higeniczną, bo w zupełności wystarczała. Po jakimś tygodniu @ zaczeła się rozkręcać i dopiero pojawiły się bóle krzyżowe i o matko :wściekła/y:złość na wszystko co się rusza:wściekła/y: i tak do dziś czyli jakieś 2 tyg:-( nie wiem czy to może mieć jakiś związek z dietą....

reklama
ewelcia dzięki sama się zdziwiłam, że się udało mam tylko nadzieję, że za dużo nie przytyję w PL :dry:

lewcia ja takich problemów nie miałam podobno bywa, że hormony się rozregulują na diecie ale chyba powinnaś zapytać lekarza:sorry2:

Mam pytanie, może nietypowe, ale może ma związek z dietą. chodzi o moją @ która trwa już coś około 2 tyg :-( zaczeło się od plamienia i nic mnie nie bolało, żadnych bóli krzyża i brzucha jak to zwykle a tu cisza...więc pomyslałam, że jakby taka @ była co miesiąc to super, a i jeszcze chodziłam tylko z wkładką higeniczną, bo w zupełności wystarczała. Po jakimś tygodniu @ zaczeła się rozkręcać i dopiero pojawiły się bóle krzyżowe i o matko :wściekła/y:złość na wszystko co się rusza:wściekła/y: i tak do dziś czyli jakieś 2 tyg:-( nie wiem czy to może mieć jakiś związek z dietą....
przy moim pierwszy podejsciu do Dukana .. mialam to samo @ przeciagnela sie do poad 2 tyg..jak przerwalam to odrazu w ciagu 2 dni nie mialam juz...
teraz ma 2 podejscie do Dukana i @ nie mam jeszcze tylkoze ja am implanta anty i z nim wszystko mozliwe bo moje @ na nim zawsze sa takie ze mi wkladka wystarcza ..czasami podpaska ... wiec teraz czekam na @ chociaz powinnam juz ja dostac

powiem Wamze za 2 podejsciem faza protein jest latwiejsza..hihih jakas taka przyjemniejsza moze dlatego ze wiem juz co i jak

co do ciasta Jogurtowego mi smakuje i jeszcze sernik dukanowy te mniam..u nas to juz troske wszystkiegosie prwinelo..a najlepsy jest na sniadako chlebek z mikrofali szybki i latwy.. hihi..
mozemy tutaj dzilic sie naszymi sprawdzonymi przepisami i np kto gdzie jakie produktu kupuje

co do platkow pszennych to w SV jest taka dua paka za 1,35 albo cos kolo tego

ja właśnie wyjęłam z piekarnika sernik:tak:
szału nie ma :rolleyes2:trochę kwaśny i za mało słodki ale oczywiście go wciągnę:-D:-D
ale następnym razem zrobię na zimno
mój małż dzisiaj przyniósł ze sklepu 6 pączków i przy mnie wciągnął 3 a resztę kazałam mu wziąć do pracy :-D:-Di wziął:-D:-D

Hejoo co tu tak cicho laski???:-p już się nie dietujecie hmm???? mi się waga rypła i nie mam jak kontrolować wagi :dry: moooooooże w przyszłym tygodniu kupię ale to raczej wielki znak zapytania:confused: póki co sprawdzam na spodniach do których chcę dojść jak się sprawa ma :-D i nie jest źle ale jeszcze trochę mi brakuje:tak:

Hejoo....no ja dietkuję, chyba:baffled: bo co raz to więcej mam pokus, którym nie mogę się oprzeć :-( Także mam wachania wagi...raz 6kg mniej raz np. 5.300 już nie ważyłam się 3 dzień także w sumie nie wiem jak stoję....

reklama
Do góry