reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy :)

Mam pytanie, może nietypowe, ale może ma związek z dietą. chodzi o moją @ która trwa już coś około 2 tyg :-( zaczeło się od plamienia i nic mnie nie bolało, żadnych bóli krzyża i brzucha jak to zwykle a tu cisza...więc pomyslałam, że jakby taka @ była co miesiąc to super, a i jeszcze chodziłam tylko z wkładką higeniczną, bo w zupełności wystarczała. Po jakimś tygodniu @ zaczeła się rozkręcać i dopiero pojawiły się bóle krzyżowe i o matko :wściekła/y:złość na wszystko co się rusza:wściekła/y: i tak do dziś czyli jakieś 2 tyg:-( nie wiem czy to może mieć jakiś związek z dietą....

reklama
ewelcia dzięki sama się zdziwiłam, że się udało mam tylko nadzieję, że za dużo nie przytyję w PL :dry:

lewcia ja takich problemów nie miałam podobno bywa, że hormony się rozregulują na diecie ale chyba powinnaś zapytać lekarza:sorry2:

Mam pytanie, może nietypowe, ale może ma związek z dietą. chodzi o moją @ która trwa już coś około 2 tyg :-( zaczeło się od plamienia i nic mnie nie bolało, żadnych bóli krzyża i brzucha jak to zwykle a tu cisza...więc pomyslałam, że jakby taka @ była co miesiąc to super, a i jeszcze chodziłam tylko z wkładką higeniczną, bo w zupełności wystarczała. Po jakimś tygodniu @ zaczeła się rozkręcać i dopiero pojawiły się bóle krzyżowe i o matko :wściekła/y:złość na wszystko co się rusza:wściekła/y: i tak do dziś czyli jakieś 2 tyg:-( nie wiem czy to może mieć jakiś związek z dietą....
przy moim pierwszy podejsciu do Dukana .. mialam to samo @ przeciagnela sie do poad 2 tyg..jak przerwalam to odrazu w ciagu 2 dni nie mialam juz...
teraz ma 2 podejscie do Dukana i @ nie mam jeszcze tylkoze ja am implanta anty i z nim wszystko mozliwe bo moje @ na nim zawsze sa takie ze mi wkladka wystarcza ..czasami podpaska ... wiec teraz czekam na @ chociaz powinnam juz ja dostac

powiem Wamze za 2 podejsciem faza protein jest latwiejsza..hihih jakas taka przyjemniejsza moze dlatego ze wiem juz co i jak

co do ciasta Jogurtowego mi smakuje i jeszcze sernik dukanowy te mniam..u nas to juz troske wszystkiegosie prwinelo..a najlepsy jest na sniadako chlebek z mikrofali szybki i latwy.. hihi..
mozemy tutaj dzilic sie naszymi sprawdzonymi przepisami i np kto gdzie jakie produktu kupuje

co do platkow pszennych to w SV jest taka dua paka za 1,35 albo cos kolo tego

ja właśnie wyjęłam z piekarnika sernik:tak:
szału nie ma :rolleyes2:trochę kwaśny i za mało słodki ale oczywiście go wciągnę:-D:-D
ale następnym razem zrobię na zimno
mój małż dzisiaj przyniósł ze sklepu 6 pączków i przy mnie wciągnął 3 a resztę kazałam mu wziąć do pracy :-D:-Di wziął:-D:-D

Hejoo co tu tak cicho laski???:-p już się nie dietujecie hmm???? mi się waga rypła i nie mam jak kontrolować wagi :dry: moooooooże w przyszłym tygodniu kupię ale to raczej wielki znak zapytania:confused: póki co sprawdzam na spodniach do których chcę dojść jak się sprawa ma :-D i nie jest źle ale jeszcze trochę mi brakuje:tak:

Hejoo....no ja dietkuję, chyba:baffled: bo co raz to więcej mam pokus, którym nie mogę się oprzeć :-( Także mam wachania wagi...raz 6kg mniej raz np. 5.300 już nie ważyłam się 3 dzień także w sumie nie wiem jak stoję....

reklama
Do góry