reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki, diety i ćwiczenia - czyli figura i forma po porodzie

reklama
Aleksp trzymam kciuki.
Też mnie nachodziło by kupić płytę ze Skalpelem II bo jedynkę robię już na pamięć ;-) ale znalazłam do ściągnięcia, więc kupować już nie muszę ;-)

Ostatnia edycja:
Pierwszy miesiąc dobiega końca i tarrrrrr -5 cm w brzuchu, łącznie - 18 cm. Najtrudniej leci z bioder i ud. Macie jakies rady?
No i -1 kg :))))). Stawy czasem się odezwia ale to tylko jeśli faktycznie się przeforsuje. Będę jade dalej:)))
Aha plyta do mnie NIE dotarła, o czym nie omieszkałam konstruktywnie zglosic SZ P Ewie...przecież nie będę się łaskawie dopraszać setki razy o nią. Niestety nie mogę znaleźć programu ,,Szok Trening"

Aleksp gratuluję a różne treningi E.Ch. możesz znaleźć na YouTubie.

tak tak wiem wiem, tyle tylko ze slyszalam iż Szok Trening na plycie trwa ok 30 min??? a na YT sa kilkuminutowki.

Dziewczyny czyli Scalpel II i ppotem Szok trening wykonać...ale jak długo powinien trwac taki Szok Trening???

Aleksp ja jeden dziennie trening robię, np. Skalpel II, albo inny, jeszcze spoko jest https://www.youtube.com/watch?v=nO-olRZGyvY. Akurat Szok Trening nie robiłam jeszcze. Killera próbowałam, Skalpel I robiłam 3 razy w tyg praktycznie przez miesiąc, teraz jadę II, choć próbowałam jeszcze treningi innych trenerów by urozmaicić sobie dzień :-)

reklama
nono, tez urozmaicam..przypomnę ze zaczelam od Killera jakiś czas temu i stawy wysiadły, przestalam....i miesiąc temu wrocilam ze Scalpelem II, czasem cos innego wykonam.
No ale wracając do szok Treningu....jak długo? Anka- Ty jesteś specjalistka:):) Czy te urywki na YT wykonać raz + Scalpel II i to wystarczy a czy probowac Szok trening 30min- tak jak na plycie?:)

Do góry