reklama
ms.marple ja tu zaglądam ale takie pustki, że szok ... chyba za późno zaczęłam dukać bo wszystkie dietowiczki już zniknęły
U mnie też powolutku w dół ... niedługo 10 pyknie więc jestem mega szczęśliwa. Ale nie cieszę się za szybko bo pewnie jakiś zastoj po drodze spotkam. Ja mam 2 rewelacyjną sałatkę - może Ci też zasmakuje - seler konserwowy, jajko, papryka, szynka, proto majonez, sól, pieprz ... dla mnie bomba. Aaaa i wczoraj robiłam dżem rabarberowy - wyszedł pyszny ...
Pozdrawiam i miłej walki
U mnie też powolutku w dół ... niedługo 10 pyknie więc jestem mega szczęśliwa. Ale nie cieszę się za szybko bo pewnie jakiś zastoj po drodze spotkam. Ja mam 2 rewelacyjną sałatkę - może Ci też zasmakuje - seler konserwowy, jajko, papryka, szynka, proto majonez, sól, pieprz ... dla mnie bomba. Aaaa i wczoraj robiłam dżem rabarberowy - wyszedł pyszny ...
Pozdrawiam i miłej walki
pauletta82
Sexy Big Mamma
Hejoo laski i ja tu jestem :-) ale mam zonk jak nic nie mogę wrócić po tej pauzie na dietę to robię 3 fazę czy chudnę czy tyję nie mam pojęcia bo dalej nie mam wagi ale może już nie długo ;-) muszę znaleźć znowu motywację aby wrócić na 1/1 ale ciężko oj ciężko bo mi się wszystko już przejadło
czesc dziewczyny, tez jestesm mama ktora postanowila sie odchudzic i ten na dukanie....czy to forumjest jescze aktywne? zastanawiam sie jakie sa wasze odczucia co do tej diety i czy jestscie na niej dlugo, znacie kogos kto sie odchudzil i nie bylo jojo? ja jestem narazie 3 tygodnie no i stracilam jakies 4 kilo...nie jest zle...ale nie wiem jak dlugo dam rade..no i jade niedlugo do polski jak utrzymac diete odwiedzajac rodzine , znajomych? tlumaczyc sie ...? jak ja tego nie lubie....no i te truskawki!!!!! echhh
pauletta niestety im dalej w las tym gorzej z samodyscypliną, u mnie to samo.. miałam gości na weekend i obżarłam się słodkości, jak nie przymierzając, prosię
ale po ich wyjeździe wzięłam się garść i znów licznik spada, może jak kupisz wagownię to się zmobilizujesz trzymam kciuki
agnesss dzięki za nowy przepis, wypróbuję, tylko dzisiaj muszę do sklepu jechać bo mi został w lodówce tylko łosoś aha i twaróg
jagoda dobrze ci idzie na DD ja też dunkam, idzie mi to dosyć sprawnie... na razie.. co do efektu jojo to jeszcze nie wiem bo nadal jeszcze się odchudzam, a co do wyjazdu do PL, to też byłam w trakcie diety i niestety to była przerwa bo nie chciałam się wszystkim tłumaczyć co i jak więc jadłam co podaliprzez 11 dni przybrałam 0,4 kg nie było tak źle a zresztą jak mi znajoma z vitalii poradziła, nie samą dietą człowiek żyje.. ciesz się z urlopu a w domku wrócisz na dobrą drogę;-)
ale po ich wyjeździe wzięłam się garść i znów licznik spada, może jak kupisz wagownię to się zmobilizujesz trzymam kciuki
agnesss dzięki za nowy przepis, wypróbuję, tylko dzisiaj muszę do sklepu jechać bo mi został w lodówce tylko łosoś aha i twaróg
jagoda dobrze ci idzie na DD ja też dunkam, idzie mi to dosyć sprawnie... na razie.. co do efektu jojo to jeszcze nie wiem bo nadal jeszcze się odchudzam, a co do wyjazdu do PL, to też byłam w trakcie diety i niestety to była przerwa bo nie chciałam się wszystkim tłumaczyć co i jak więc jadłam co podaliprzez 11 dni przybrałam 0,4 kg nie było tak źle a zresztą jak mi znajoma z vitalii poradziła, nie samą dietą człowiek żyje.. ciesz się z urlopu a w domku wrócisz na dobrą drogę;-)
Lewcia87
Fanka BB :)
Hej wszystkich witam miło i sierdecznie :-)
Wstyd się przyznać, ale nie dietkowałam mniej więcej od 1.5mies alee....nie przytyłam mimo, że wskoczyłam na normalne jedzonko...nie jadlam tylko chleba zwykłego i ziemniaków "czasem" odmawiałam....
Liczyłam przez jakiś czas kalorie, do 1000kcal dziennie, ale nie dało rady
Teraz chodzę na ZUMBA Dance Fitness i taka jestem zła, że z dukanem skończyłam więc zaczynam znowu od soboty. Mam nadzieję, że wytrwam, bo inaczej sie załamie
Wstyd się przyznać, ale nie dietkowałam mniej więcej od 1.5mies alee....nie przytyłam mimo, że wskoczyłam na normalne jedzonko...nie jadlam tylko chleba zwykłego i ziemniaków "czasem" odmawiałam....
Liczyłam przez jakiś czas kalorie, do 1000kcal dziennie, ale nie dało rady
Teraz chodzę na ZUMBA Dance Fitness i taka jestem zła, że z dukanem skończyłam więc zaczynam znowu od soboty. Mam nadzieję, że wytrwam, bo inaczej sie załamie
pauletta82
Sexy Big Mamma
Mam wagownię sialalalala hej!!!!!!!!! i dziś rano i pokazało 71,9 motywacja wraca ahhh jak mi się marzy 6 z przodu :-)
Mam wagownię sialalalala hej!!!!!!!!! i dziś rano i pokazało 71,9 motywacja wraca ahhh jak mi się marzy 6 z przodu :-)
pauletta eeej tyy oszukiwałaś, że nie dietujesz wyprzedziłaś mnie w podskokach o kilogram
żebyś wiedziała, jak mnie się marzy ehh
Lewcia87
Fanka BB :)
Trzymam kciukasy tak mocno ja się tylko da :-) jeszcze troszkę i będzie 6 z przoduMam wagownię sialalalala hej!!!!!!!!! i dziś rano i pokazało 71,9 motywacja wraca ahhh jak mi się marzy 6 z przodu :-)
reklama
Paulatta mi tez marzy sie to 6 z przodu!!!! masz racje piszac ze nie mozna sie zwariowac i pewnie na urlopie trzeba wylozowac ja tylko sie balam wielkiego jojo ale z tego co piszesz wcale tak nie bylo? a bardzo uwazalas?
no i wogole powiem ci kobieto ze ty to niezly sukces juz osiagnelas 16 kilosow!!! niezle! moze zdaradzisz secret jak to zrobilas;-)?
no i wogole powiem ci kobieto ze ty to niezly sukces juz osiagnelas 16 kilosow!!! niezle! moze zdaradzisz secret jak to zrobilas;-)?