reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy :)

Tichonku, twarog w wiaderku w PL sklepie. Mam jeden w lodowce to powiem Ci jaka firma. A mozzarella light jest w lidlu i aldim. W aldim tez jest ser brie light (ma wiecej zawartosci tluszczu niz dukan zaleca) i jest pyszny :) Kanapeczka z majo i "smierdzielem" - mniam :) hihi Ja rowniez korzystalam z przepisow z bloga - Z Kotem w kuchni.

reklama
tichonku ja zazwyczaj pieklam na takiej okraglej blaszce do pizzy i lepiej bez niczego(ew mozna lekko nasmarowac olejem albo mazeiná posypac wtedy mi sie nic nie przyklejalo), probowalam tez z foliá ale poxniej mialam masakryczny problem z odklejeniem.

A ja nie lubię serów pleśniowych:no::-p
A sera w wiaderku polskiego to na bank u mnie w mieścinie nie ma:confused2:Dwa polskie sklepy i stoiska polskie w 6 irlandzkich sklepach przeleciałam:sorry:Do stolicy się chyba muszę wybrać po niego:-D

A chlebek albo bułeczki jakieś dobre polecacie?Ja robiłam już muffinki śniadaniowe i chlebek ziołowy:tak:Chlebek mi smakował ale muffinki tak waliły twarogiem i otrębami,że mi rosły w ustach:-DSpróbowałabym coś polecanego:sorry:

Twarog Dr.Oetker'a. Ja wiele chlebow i buleczek probowalam. Buleczki z mikrofali na dluzsza mete mi zbrzydly.
Ja polecam ten chlebek Kuchnia Blondynki
Chlebek ten za kazdym razem mi wychodzi - dodaje rozne ziola, kroje go na kanapeczki i mroze.

Do góry