reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy :)

a mnie ni jak idzie....mam @ nadal i zrzucam na nia poki co:zawstydzona/y::baffled::sorry2:
wczoraj bylo 56kg rano i dietowalam caly dzien tylko wieczorem M zrobil sobie zupke chinska "Zurek" i ja chcialam sprobowac i pol mu zjadlam i pozniej kanapke z ciemnego chleba a dzis 57kg znow na wadze:baffled:...wkurzylam sie ...dzis znow dietka caly dzien,a po 16 do znajomych pojechalismy i wafli sie najadlam...ale tak mnie ciagnelo zeby zjesc ze nie moglam,no nie moglam nie zjesc:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:.....
kopnijcie mnie w doooope!!!pleeeees!!!!!

Ewelcia głowa do góry:tak:....a tak na przyszłość kopniak odemnie ;-)

Marcysia i jak tam...pomogło?

reklama
witajcie dziewczynki
Ja mam straszna awersje do jedzenia, zzera mnie stres. Głoduje cały dzień a wieczorem łapie co podleci. Na szczęście chleba ani ziemniaków nie tykam [ choć to żadne usprawiedliwienie:-(] Męzola wczoraj wywiozłam na lotnisko, sama z dziećmi będę w domku przez tydzień:-(Zamiast jakąś bibe zrodzić z dziewczynami bo " kota" w domu nie ma;-) to mi jest smutno jak chorobcia.:-(...ehh nie marudze Wam, ide wcisne w siebie serek naturalny,

miłego dzionka laski :-)

No ladnie!To tu sie moja marcysia ukrywa!Diety sie jej zachcialo!Przez kolano przeloze i no :-D Kasiuleczka to samo!Dwie chudziny...z kosci na osci!

Lewcia-fazaI moze trwac od1do 10dni wiec jezeli uwazasz, ze to malo to zawsze mozesz dluzej byc na Ifazie. co do wagi ja juz jestem 3,5 tyg a dopiero spadlo mi 2,5 kg :zawstydzona/y::wściekła/y::dry: wiec jak widzisz, kazdy inaczej chudnie.
U mnie dzis pierwszy dzien na P zobaczymy czy pojutrze waga pojdzie w dol:confused: ooooobyyyyyyyyyy bo juz mam dosc tego przestoju.......

Larcia no troszke tych kilosów chcialabym sie pozbyc, no i jaka chudzina przeciez 40 kg nie waze:-D, ale ostatnio zauwazylam ze ta dieta to pozwala mi utrzymac wage(czasem troche spadnie) bo jak tylko zaczynam jesc normalnie chleb, ziemniaki makarony odrazu waga leci do góry a taka magiczna cyferka jest dla mnie 60 jak tylko jest powyzej dostaje poprostu fiola i dietkuje:-D
Marcysiu u mnie to samo waga stoi juz kilka tygodni:wściekła/y:

kasiuleczka cos w tym musi byc, bo ja kiedys prawie wogole nie jadlam chleba, a zwlaszcza ziemniakow itp. Bo...nie lubilam i bylam chuda jak tyka,a potem zaczelam jesc i waga poszla w gore.

Marcysia ja to chyba przedłużę, chociaż nie mogę sie doczekać warzyw, bo bardzo je uwielbiam takie gotowane mmm....ale skoro piszerz, że tobie spadła prawie tyle co mnie w 5 dni to chyba powinnam być zadowolona. No nie mogę marudzić, bo przecież nie zrzuce 30kg w tydzień to byłoby morderstwo dla organizmu :szok:
Miłego wieczorka dziewczęta :tak:

reklama
Nio to ja tutaj nie pomogę...szpecem nie jestem :-(

A ja to dziś mam ogólnie jakiś lewy dzień....Waga nie spada..wręcz śmiesznie, bo wieczorami mam mniej jak nad ranem :confused: Dziś niby mam ostani dzień 1fazy, ale czy to dobry wynik, że spadłam tylko 2.100 :baffled:
jak dlugo bylas na I fazie?
ja mysle ze wynik ok:)

Do góry