reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy :)

reklama
dziewczyny mam pytanie czy takie menu jest odpowiednie do 1 fazy
omlet,pizza, serek wiejski albo np.
tosty z tunczykiem, piers grilowana i zapiekanka z szynka i jajkiem

hej laseczki i jak wam idzie?? bo u mnie to sie waga zatrzymala i nawet jak przeszlam na 3/3 a nawet zrobilam 4/3 bo w niedziele zapomnialam, ze to mial byc PW i byly tylko P:rofl2: to nic to nie dalo :angry: Dobrze,ze przynajmniej nie rosnie :-D:-D
Chcialam wstawic suwaczek z waga to wyskakuje mi jakis blad:no:, pisalam juz na wlasciwym watku co z tym mam zrobic hmmm ciekawe kiedy odpisza:dry:

hej laseczki i jak wam idzie?? bo u mnie to sie waga zatrzymala i nawet jak przeszlam na 3/3 a nawet zrobilam 4/3 bo w niedziele zapomnialam, ze to mial byc PW i byly tylko P:rofl2: to nic to nie dalo :angry: Dobrze,ze przynajmniej nie rosnie :-D:-D
Chcialam wstawic suwaczek z waga to wyskakuje mi jakis blad:no:, pisalam juz na wlasciwym watku co z tym mam zrobic hmmm ciekawe kiedy odpisza:dry:

Dietka jakoś leci...dopiero 3 dzień, ale da się żyć i nie głodować:-D

A co do błędów ze wstawieniem suwaczka to ja też miałam problem, ale okazało się, że robiłam przerwy między kodami (wciskałam enter) i jak to zniwelowałam to problem znikł. buśka ;-)

reklama
a mnie ni jak idzie....mam @ nadal i zrzucam na nia poki co:zawstydzona/y::baffled::sorry2:
wczoraj bylo 56kg rano i dietowalam caly dzien tylko wieczorem M zrobil sobie zupke chinska "Zurek" i ja chcialam sprobowac i pol mu zjadlam i pozniej kanapke z ciemnego chleba a dzis 57kg znow na wadze:baffled:...wkurzylam sie ...dzis znow dietka caly dzien,a po 16 do znajomych pojechalismy i wafli sie najadlam...ale tak mnie ciagnelo zeby zjesc ze nie moglam,no nie moglam nie zjesc:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:.....
kopnijcie mnie w doooope!!!pleeeees!!!!!

Do góry