reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy :)

Pauletta- juz 10??szalona kobieto, spadasz z wagi jak blyskawica:-D jak Ci dobrze......:-)
a mnie nosi na slodkie....:zawstydzona/y:uuuuuuuuuu jak mi sie chcialo, masakra i oczywiscie zgrzeszylam:-p

reklama
ms.marple...ja bylam na 1/1 i normalnie sie chudnie 1kg na tydzien!!!!
Ja wolalam sie nie katowac 3/3 lub jak nie ktorzy 5/5 dla mnie za ciezko by bylo...w sumie na warzywkach ja bym mogla ciagnac,ale bialka 3 dni czy 5 bym nie zniosla chyba!I 1/1 nie obciaza tak organizmu-nerek-przede wszystkim jak 5/5.....

skrobie kukurydziana kupisz w Tesco z napisem corn flaur-zolte opakowanie...

ms.marple-tak jak ewelcia pisze, skrobie kupisz w tesco, ja mam firmy shamrock. Druga faze na poczatku robilam 1/1 ale mialam przestuj z waga wiec przeszlam na 3/3 i dla mnie jest ok, wazne ze waga sie ruszyla wkoncu w dol.

ewelcia marcysia dzięki trochę mnie pocieszyłyście bo miałam wątpliwości co do 1/1 ale ciężko mi bez warzyw:confused2: a skrobię poszukam w tesco bo tam akurat nie zajrzałam:sorry:

A ja miałam wczoraj ważenie :-):-):-) efekt widać na suwaczku:-D i mimo grzeszków spadło 1.2 kg jupii czyli już 10 w dół ochhh jak mi dobrze :-):-):-)
msmarple w każdym większym hipermarkecie dostaniesz skrobię to po prostu cornflour :tak::tak: musi być biała ;-)
pauletta zazdroszczę wyników:tak::tak: a skrobię szukałam w dunsie i superquinn i nie było:sorry: albo ślepa jestem:cool2:
a gdzie kupujesz mleko w proszku odtłuszczone na nutellę? mm ale smaka mi narobiłaś hehe

ja podam wynik jutro jak się zważę, dzisiaj ostatni dzień 1szej fazy:cool:
niestety właśnie czekam na @ więc może nie być za wesoło:eek:

Ostatnia edycja:
Pauletta- wlasnie w tym problem, ze chcialo mi sie takiego prawdziwego slodkiego-kinder bueno mmm niebo w gebie;-)maly kawallek a czlowiek od razu szczesliwszy :-D:-D:-Da nutelle tez ostatnio robilam tylko nigdzie nie widzialam aromatu orzechowego, a z nim pewnie bylaby jeszcze smaczniejsza :-p
ms.marple-tutaj masz zdjecie mleka w proszku, dostepne takze w tesco : Forum diety dr Dukana • Zobacz temat - "Dukanówki"w Irlandii
justysia- ja tez kocham jesc, najlepiej bym z kuchni nie wychodzila i tylko w slodkim siedziala:-Dale na tej dietce nie jest zle, jest duzo pysznych rzeczy (smakuja nawet mojemu J, choc on nie na diecie)a dzieci uwielbiaja ptasie mleczko dukanowskie:-D:-D

dzieńdoberek

dziękuję kobitki za rady kochane jesteście:tak::tak::tak:

justysia ty tu nie ściemniaj bo nie wiem z czego chcesz się odchudzać :-D:-D:-D

widzę, że koniecznie do tesco muszę jechać:tak:
dzisiaj zaczynam 2gą fazę udało mi się na pierwszej zrealizować plan miałam schudnąć 2,2kg a schudłam 2,3:-D:-D
tu moje dotychczasowe wyniki

muszę lecieć

Załączniki

• suw.jpg
    suw.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 37
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry