reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy :)

witam dukanóweczki

marcysia- tak jak dziewczyny piszą, masz mnustwo opcji z mięsa:-)
tichonku- bardzo mocno dzięx za życzonka, swoja droga jak Cię tu zobaczyłam, tu mówie sobie - omam mam, czy ona juz rozpakowana,czy na dobry rozpęd zaczeła juz dukać z nami:-p;-):-DTylko sie nie dietkuj w ciąży, na to przyjdzie czas:tak::-)
pauletta- jak napisałam, tak odrazu zerkłam na linka , już wiem, ja mam inne mleko, are zaraz na zakupy z mężolem jade to kupie sobie to co polecacie.

ja mam sfizy na punkcie ryb [ odwrotnie do marcysi] moge je jesc kilogramami, mężol mowi ze przesadzam [ bosssze może ja juz smierdze rybami:szok::-D;-)]

kobity kilos w dół, dopiero jeden kilos :-(, ale jestem taka mięciutka że chyba jest wiecej, musze koniecznie kupić nową dobrą wage

miłego dzionka dukanoweczki -będę podczytywać:tak::tak::tak::tak::-)

reklama
mikimauro- to Tichonek rybek nie lubi, a ja jej pisalam, ze wiele jest roznych opcji mieska:-):-) Ja to rybki uwielbiam i niewiem jak bym bez nich na dietce wytrzymala;-)
lewcia-didi ostatnio na odpowiednim watku wklejala przepis na chlebek; ja tez go pieke i dziele na 10 kanapeczek(2 kanapeczki na dzien:tak:). Ja zazwyczaj na sniadanie wcinam kanapeczke z wedlina i serkiem wiejskim lub jajecznice na wedlince; omlet albo salatke z tunczyka i jajek :-) tutaj masz linka gdzie znajdziesz mnostwo przepisow na rozne fazy Forum diety dr Dukana • Strona główna zycze powodzenia:tak:

e.w.a jak masz w przepisie 4 łyżki znaczy że jest to porcja na dwa dni ;-) max na dzień można 3 łyżki zalecane raczej są 2 dziennie ;-)
Lewcia mi do tej pory czasami żarcie rośnie w ustach :baffled: ale początki były najgorsze dopóki kubki smakowe się nie przestawiły bo jednak jajówa usmażona na masełku a bez to kolosalna różnica :sorry2: z czasem co raz mniej będzie ci to żarcie rosło :tak::tak::tak:

Laski w Super Valu jest beef roast w half price 5 jurków z hakiem :-) właśnie jedna mi się marynuje i jutro pieczeń zrobię:tak: a drugą poprosiłam żeby mi zmielili a przed jeszcze ten tłuszczyk co i tak go prawie nie było mi odkroili :tak::-)

jaj jutro od nowa zaczynam diete...
dzis caly dzien dietowalam,ale wieczorem pozadnie zgrzeszylam@ mnie dopadla mi mam ochote na roznosci:baffled:

lewcia gratulacje spadku tego pierwszego kiloska.
ja dzis mam jeszcze warzyka, na dodatek M wyjechal i nie bedzie mial mnie kto kusic wiec moze ta waga poleci w koncu w dol, wezme sie tez za to picie wody- bo M zawsze mi podpija i trace rachube.

reklama
Do góry