reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WPROWADZAMY NOWE POKARMY

Ana - nie boje się dać, tylko myślałam w jakiej formie dać :p
Ale problem się rozwiązał, bo Paulinie nie smakowało, więc dziś na deser serwuję banana, jabłko, gruszke i brzoskwinie - ale wybiore tylko dwa z wymienionych, nie wiem jeszcze jakie :p ;D

reklama
Ana dziekuje bardzo!!!tylko mleko nan,czy tam bebilon nie krowie???

No dziewczynki i mojemu synkowi nie smakowala zupka z buraczkiem!!!moze to moja wina bo chyba byla za gesta!!!niby dodalam troche wody i dalej nie chcial jesc!!!nie mam pojecia czemu skoro wszytkim dzieciaczkom smakowalo!!!podlamalam sie trroszke!!!!ale bede dalej probowac!!!!nie wiem czemu nie jadl-moze tak bardzo przyzwyczail sie do sloikow!!!!????

LAseczki pochwale sie Wam ze tez zaczelam Lence gotowac a na deser swieze owoce - sliweczki, jabluszka, brzoskwinki. Mysza UWIELBIA moja kuchnie! :D

A w ogole dobrze tu czasem zajrzec - uswiadomilyscie i ze NAN 2 od piatku do lamusa u nas powinien isc.... :) a wlasnie kupilam nowe opakowanie. Ostatnie.Boze jakie dorosle te nasze dzieci....

Ej no rzeczywiscie - z tym ze ja mam jeszcze miesiac na NAN 2 - przypomnijcie mi jak Paulina skonczy 9 miechow zeby NAN 3 kupic :D :D :D

ewela1 pisze:
No dziewczynki i mojemu synkowi nie smakowala zupka z buraczkiem!!!moze to moja wina bo chyba byla za gesta!!!niby dodalam troche wody i dalej nie chcial jesc!!!nie mam pojecia czemu skoro wszytkim dzieciaczkom smakowalo!!!podlamalam sie trroszke!!!!ale bede dalej probowac!!!!nie wiem czemu nie jadl-moze tak bardzo przyzwyczail sie do sloikow!!!!????

Ewela
- moze Szymek poprostu nie lubi buraka ??? nie wiem jak inaczej to wyjasnic - moze nie gotuj juz z moich przepisow ;D :D :D

Dobra, spadam do pisania - mam juz 16 stron :D :D :D

A ja wam powiem ze daje mojemu synusiowi juz w sumie wszystko poczawszy od budyniu,kisielu,cytryny po parowki chlebek i jogurty.Nic mu nie jest i jest zadowolony :)

reklama
mamaCyprysia pisze:
A ja wam powiem ze daje mojemu synusiowi juz w sumie wszystko poczawszy od budyniu,kisielu,cytryny po parowki chlebek i jogurty.Nic mu nie jest i jest zadowolony :)

to ja bym tak chciała, ale niestety wyskakuja co jakis czas krostki :p chociaż mala chętna na wszelkie nowości :)

Do góry