reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WPROWADZAMY NOWE POKARMY

a słuchajcie dziewczyny, jak myślicie, czy mogę dać Paulinie na deser gotowane jabłko ???
Bo zrobiłam kompocik jabłkowy - zresztą też dla Paulinki, żeby nie piła ciąglesoczków, bo skubana nie chce nic innego pić, no ale kompot smakował, no i jabłka tam są i myślę, czy by jej nie zrobić deserku z nich...
tylko jak ??? Ma któraś pomysł ???

reklama
ja też daje surowe więc spokojnie możesz dac gotowane :) rozgnieć i mozesz troszkę posłodzić chyba że wcześniej słodziłaś jak gotowałaś kompot.

ja dawałam samo jabłko, ale wiem, ze Ziemzia Misi, miesza jabłko z brzoskwinią i bananem, albo można do takiego zmiksowanego jabłka dodać troche kleiku ryżowego np.

Wandzik ja gotowalam jablko, slodzilam gluzkoza ale Adzie w ogole nie smakowalo :p podawalam z kleikiem ryzowym i tez nie - zalezy jak slodkie masz jabluszko ;) ale ja daje raczej surowe owocki :)
Gocha czemu juz Nan 3 ???

oto zupka po zmieleniu:
P1050615.jpg

i Paulinka po zjedzeniu (smakowało bardzo):
P1050621.jpg

Joeey - niestety jabłko gotowane Paulinie też nie smakowało :p

jaki ladny ma Paulinka fartuszek :laugh:
to maja z Ada takie same gusty kulinarne :laugh: dzis byla odgrzewana kalafiorowa z zoltkiem i mala wtrabila wszystko, a byla naprwde duza porcja i liczylam, ze mi troche chociaz zostawi :laugh:

Ana kurcze a ja nie mielilam, ale to sa takie drobne ziarenka, ze Ada sobie spokojnie je zjada w zupce :p a firma to Radix Bis pakowane po 300gr do paczuszki :)

reklama
Ewelaprosze bardzo - gotujace sie mleko sciagam z gazu, wpuszczam lyzeczke soku z cytryny, przelewam na sitko i mi sie ladnie scina, mniam-mniam, mozna dodac bananka albo wanilie

Wanda co sciemniasz z tym jablkiem gotowanym, ze sie boisz dac ?? ;D

Do góry