reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WPROWADZAMY NOWE POKARMY

reklama
Paula - no nie wiem co Ci napisac... Ja bym raczej probowała, no bo przeciez to chyba lepsze mleczko - chociazby w smaku, no nie ??? No sama nie wiem...

Ide gotowac obiadek dla mlodej :)

Mleko - my stosowaliśmy od stycznia BebilonPepti1 potem 2 (stwierdzno alergie na baiło mleka krowiego). Teraz (od 2 tygodni) zaczełam dodawać Nan 2 hypoalergicznego
tzn tak:
np. 150 ml wody + 4 miarki mleka BebilonPepti + 1 miarka Nan
i tak stopniowo mozna zwiekszać proporcje - tak nam zalecono.
Wysypki,a ni żadnych zmian na skórze nie ma.

Ana jak podajesz twarozek???????napisz wszytsko bop mnie to zaciekawilo!!nawet nie wiedzialam ze juz mozna!!!z tymi danonkami tez jestem w szoku????

a tak wygląda zupka brokułowa przed włączeniem pod nią gazu ;D

P1050614.jpg

Ewela ja też dzisiaj mam zamiar z buraczkiem Wandy zupę gotować.
Wanda, jak przepis sprawdzony to czemu nie masz zostac naszym kulinarnym guru. ja zrobie wszytsko, żeby mój Gabulek zjadł cokolwiek, bo w anoreksje wpadnie ::)

reklama
Do góry