reklama
Aisah
Czekoladka Aisah :)
madziula180
wrześniowa mamusia
mój Oliwier nie chce patrzeć na owoce:-( obiadki jeszcze jako tako ale owoce są ble...
Aisah
madziula180
wrześniowa mamusia
aisah- mojej znajommej syn też mial pierwszego ząbka w 10 miesiącu.
mój mały też nie chce gryzaka. woli pudełka, butelki i wszystko co nie jest zabawką a jest kolorowe. ostatni hit to pudełko po jogurcie:-) i lampka nocna. może przy niej siedziec i siedziec.
mój mały też nie chce gryzaka. woli pudełka, butelki i wszystko co nie jest zabawką a jest kolorowe. ostatni hit to pudełko po jogurcie:-) i lampka nocna. może przy niej siedziec i siedziec.
brown.kate
Mama Misi i Kici
no ladnie, a u mnie na odwrot, owoce to jeszcze jakos wchodza do buzki, ale zupka, albo kaszka to nie chce....mój Oliwier nie chce patrzeć na owoce:-( obiadki jeszcze jako tako ale owoce są ble...
Aisah
madziula180 Aisah ostatnio zjadla kawałek gazety, tylko czekałam kiedy makulature znajde w pielusce. To chyba tak jest, że zamiast zabawek lepsze inne przedmioty, a zamiast zdrowego jedzonka wszystko co znajdzie na swojej drodze hehehe
Dzisiaj zobacze jak marchewka jej bedzie smakowac, wczoraj mąż się nią zajmował i zmielił jej jabłuszko, bo wie że to lubi :-)
Dzisiaj zobacze jak marchewka jej bedzie smakowac, wczoraj mąż się nią zajmował i zmielił jej jabłuszko, bo wie że to lubi :-)
brown.kate
Mama Misi i Kici
a ja mam pytanko, czy zawsze pogrzewacie maluszkom jedzonko,czy tez czasami serwujecie w temp. pokojowej??? Ja zawsze pogrzewam, ale zanim mala skonczy jesc to i tak jest juz zimne... Ostatnio miala przepaskudny katarek i przewrazliwiona teraz jestem.... Moze wcale nie trzeba podgrzewac???
reklama
jak ma 37 stopni (podgrzane) to przeważnie dzieci lepiej jedzą. Jak ci zjada takie w temperaturze pokojowej to nie musisz podgrzewać. W US dają np. niemowlakom wodę z lodówki - zimną - i też jakoś żyją ;-)