reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wprowadzamy nowe jedzonko:):)

Witam panie :)

Aisah od tygodnia wcina zmiksowane jabłuszko:-) nie jakies wielkie ilości ale ja jestem szczesliwa, ze coś jej smakuje :-D Teraz planuje nowy smak, ale co?? Proszę o rade :-)

reklama
moze sprobuj marchewke, moj synek lubi potrawy z dynia one tez sa slodkawe lub jakas kaszke ryzowa smakowa, ja swojemu cypkowi ostatnio dawalam banana i morele byl zachwycony

Aisah lubi bułeczke sobie mielic, więcej się nią bawi i bołagan robi niż ją je :-D
Ale myśle że dobrze na ząbki to robi, bo gryzaczkiem bawi sie 1min i koniec.
Madziula 180 synek ma już 2 ząbki super, znajomej syn dorobił się ząbka w 9miesiącu, ciekawe co mnie czeka.

aisah- mojej znajommej syn też mial pierwszego ząbka w 10 miesiącu.
mój mały też nie chce gryzaka. woli pudełka, butelki i wszystko co nie jest zabawką a jest kolorowe. ostatni hit to pudełko po jogurcie:-) i lampka nocna. może przy niej siedziec i siedziec.

madziula180 Aisah ostatnio zjadla kawałek gazety, tylko czekałam kiedy makulature znajde w pielusce. To chyba tak jest, że zamiast zabawek lepsze inne przedmioty, a zamiast zdrowego jedzonka wszystko co znajdzie na swojej drodze hehehe :-D
Dzisiaj zobacze jak marchewka jej bedzie smakowac, wczoraj mąż się nią zajmował i zmielił jej jabłuszko, bo wie że to lubi :-)

a ja mam pytanko, czy zawsze pogrzewacie maluszkom jedzonko,czy tez czasami serwujecie w temp. pokojowej??? Ja zawsze pogrzewam, ale zanim mala skonczy jesc to i tak jest juz zimne... Ostatnio miala przepaskudny katarek i przewrazliwiona teraz jestem.... Moze wcale nie trzeba podgrzewac???

reklama
jak ma 37 stopni (podgrzane) to przeważnie dzieci lepiej jedzą. Jak ci zjada takie w temperaturze pokojowej to nie musisz podgrzewać. W US dają np. niemowlakom wodę z lodówki - zimną - i też jakoś żyją ;-)

Do góry