Aisah
Czekoladka Aisah :)
Zrobiłam test z zielonym ogórkiem, troche pocyckała i więcej nie chciała
Przez 2 dni coś mało je, może przez pogode bo zrobiło się ciepło
Przez 2 dni coś mało je, może przez pogode bo zrobiło się ciepło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wstyd sie przyznac, ale przez ostanie okolo 2 miesiace mala jadala wylacznie sloiczki....(czasami jabluszko, albo banana nie ze sloika...)Ale teraz obiecalam sobie ze znow zaczne gotowac jej domowe obiadkiTakie chyba bardziej jej smakuja i tak jakos lepiej sie czuje, gdy wiem z czego dokladnie i jak sa robione:-);-);-). A gotowac bede co 2 dni, a jak za duzo mi sie zrobi to mrozic.
a dlaczego wstyd? ja w ogole mlodej nie gotuje, caly czas leci na sloiczkach....zarowno zupki jak i owoce...jablko czasami jej dam do pociamkania i to by bylo na tyle i nie uwazam zeby to byl powod do wstydu
jesli kupujesz warzywa i mieso w sklepie to tak naprawde nie wiesz z czego robisz zupke...
Z mojej Martynki tez byl taki gigancik, wszyscy sie smiali z moich... bicepsowbo faktycznie miesnie mi sie wyrobily, a ona tylko na raczkach najlepiej sie czula.....;-);-);-) Z Patrycja mam wiecej luzu.brown kathe- no mój potrafi zjeść ale za to wygląda :-):-):-) a mój kręgosłup ma juz dość każdy mi mówi że wygląda na roczne dziecko a nie 8 miesięczne