reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wprowadzamy nowe jedzonko:):)

Ja mroże rzeczy w pudełkach po maśle , lodach itp. mają tą zaletę że są prostokątne i dużo ich mozna upchnąć z zamrażalniku;-).. Zreszta mamy tu ogródek i moja tesciowa też w tym mrozi wszystko nawet pietruszkę pokrojoną żeby do zup dodawac i inne jeszcze cuda .

reklama
aniam- no fakt w takich pudełkach też mozna mrozić kurde a ja naukupowałam takich do żywnośći w ikea trochę kasy poszło ale oczywiście jak ktos nie myśli to ma po kieszeni ihhiihih:-D:-D:-D:-D
brown katche-ja tez uwoielbiam ogórkową :-D:-D:-D mój ma dziś ala barszczyk :-):-):-)

A macie może pomysł na jakiś deserek dla naszych pociech z okazji jutrzejszego święta? Może owoce podane w niebanalny sposób? Maluszki pewnie nie docenią, ale chyba warto uczcić ten jutrzejszy dzień...
My dziś spróbujemy troszkę melona z jabłuszkiem. Zobaczymy czy zasmakuje.

bergamotka a nie lepiej malucha gdzies wziasc? :) bo jak jedzionko podasz w niebanalny sposob to i tak malec nie zrozumie my wybieramy sie jutro do zoo :)

A macie może pomysł na jakiś deserek dla naszych pociech z okazji jutrzejszego święta? Może owoce podane w niebanalny sposób? Maluszki pewnie nie docenią, ale chyba warto uczcić ten jutrzejszy dzień...
My dziś spróbujemy troszkę melona z jabłuszkiem. Zobaczymy czy zasmakuje.

Mój dzis miał dzień dziecka truskawki z kaszka truskawkową uwielbia taki deser:-D ew banan z truskawkową

ola też truskawki jadła już. podobno zachwycona nimi była. pisze podobno, bo ja tego nie widziałam- tatuś jej zaserwował:-D

a tak w ogóle- my do diety wprowadziliśmy już twarożek i jogurt naturalny:-) rewelacyjnie komponują sie z owocami:) nooo i mała chętnie się nimi zajada!

reklama
Do góry