Ja mroże rzeczy w pudełkach po maśle , lodach itp. mają tą zaletę że są prostokątne i dużo ich mozna upchnąć z zamrażalniku;-).. Zreszta mamy tu ogródek i moja tesciowa też w tym mrozi wszystko nawet pietruszkę pokrojoną żeby do zup dodawac i inne jeszcze cuda .
reklama
aniam- no fakt w takich pudełkach też mozna mrozić kurde a ja naukupowałam takich do żywnośći w ikea trochę kasy poszło ale oczywiście jak ktos nie myśli to ma po kieszeni ihhiihih
brown katche-ja tez uwoielbiam ogórkową mój ma dziś ala barszczyk :-):-):-)
brown katche-ja tez uwoielbiam ogórkową mój ma dziś ala barszczyk :-):-):-)
A macie może pomysł na jakiś deserek dla naszych pociech z okazji jutrzejszego święta? Może owoce podane w niebanalny sposób? Maluszki pewnie nie docenią, ale chyba warto uczcić ten jutrzejszy dzień...
My dziś spróbujemy troszkę melona z jabłuszkiem. Zobaczymy czy zasmakuje.
Do Jasia przyjeżdżają jutro dziadkowie z Łodzi, więc będzie miał atrakcje a o jedzonko się pytam bo to akurat ten wątek.
A macie może pomysł na jakiś deserek dla naszych pociech z okazji jutrzejszego święta? Może owoce podane w niebanalny sposób? Maluszki pewnie nie docenią, ale chyba warto uczcić ten jutrzejszy dzień...
Mój dzis miał dzień dziecka truskawki z kaszka truskawkową uwielbia taki deser ew banan z truskawkową
Aisah
Czekoladka Aisah :)
Dla naszych kochanych szkrabów wszystkiego dobrego!!!
ola też truskawki jadła już. podobno zachwycona nimi była. pisze podobno, bo ja tego nie widziałam- tatuś jej zaserwował
a tak w ogóle- my do diety wprowadziliśmy już twarożek i jogurt naturalny:-) rewelacyjnie komponują sie z owocami nooo i mała chętnie się nimi zajada!
a tak w ogóle- my do diety wprowadziliśmy już twarożek i jogurt naturalny:-) rewelacyjnie komponują sie z owocami nooo i mała chętnie się nimi zajada!
reklama