reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wprowadzamy nowe jedzonko:):)

reklama
olena-mój za to je same papki a jest grubiutki i każdy mówi że wygląda jak by miał rok :-D:-D:-D w poniedziałek będe u lakarza to się spytam czy moge mu dawać biszkopciki :-):-):-)

W Holandi nie widziałam chrupek takich normalnych jak w PL więc nie wiem czy moja córeczka zjadła by coś takiego. Daje jej kawałek bułki i ciastka dla dzieci, bardzo to lubi, co prawda więcej się bawi niż je i robi straszny bałagan dookoła siebie :szok:

Aisah wiem że to nie ten temat, ale muszę to napisać. Ale twoja córeczka ma cudowne włoski (no i bardzo śliczna):tak::shocked2: Moja mała jest prawie łysa:tak::-D

Aisah wiem że to nie ten temat, ale muszę to napisać. Ale twoja córeczka ma cudowne włoski (no i bardzo śliczna):tak::shocked2: Moja mała jest prawie łysa:tak::-D
Moja cora to tez prawie kompletny lysol;-);-);-).
Aisah - a Twoja to slicznotka, a nie zaden diabelek:-p.
Moja mala jadla juz chrupki kukurydzine i biszkopty, jak bylismy niedawno w Polsce, ale nie zrobily one na niej wielkiego wrazenia (moze biszkopty na poczatku i zasmakowaly, ale juz sie znudzily). I dobrze, bo tez w sklepie ich nie kupie- mieszkam w Szkocji. Mam jeszcze paczke chupek, ale ona zamiast je jesc to miazdzy je na pyl. Ale jaka jest przy tym zadowolona:tak::-p:tak:...

brown.kate, Olena262 dziękuje za miłe słowa :-) fajnie poczytac jaka to moja córcia jest kochana i patrzec jak broi (kwiaty niszczy, płyty CD zjada itd.) hehehe
Nie śpimy od 5:30 pora robic śniadanko :baffled: jejciu jak mi się chce spac :szok:

brown kathe- zabawa takimi chrupkami jest najlepsza mój uwielbia rozmazywać kaszkę na tacce od krzesełka do karmienia ma ubaw po pachy a jak go biorę już umyć to jest ryk:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Aisah twoja corcia jest z pazdziernika? tak sie zdziwilam nieco ze 7 miesiecy konczy a tu dzieci z wrzesnia hehe :)

Do góry