Jaś oprócz papek dostaje chrupki kukurydziane i pochłania je aż mu się uszka trzęsą
reklama
Aisah
Czekoladka Aisah :)
W Holandi nie widziałam chrupek takich normalnych jak w PL więc nie wiem czy moja córeczka zjadła by coś takiego. Daje jej kawałek bułki i ciastka dla dzieci, bardzo to lubi, co prawda więcej się bawi niż je i robi straszny bałagan dookoła siebie
O
Olena262
Gość
Aisah wiem że to nie ten temat, ale muszę to napisać. Ale twoja córeczka ma cudowne włoski (no i bardzo śliczna) Moja mała jest prawie łysa
brown.kate
Mama Misi i Kici
Moja cora to tez prawie kompletny lysol;-);-);-).Aisah wiem że to nie ten temat, ale muszę to napisać. Ale twoja córeczka ma cudowne włoski (no i bardzo śliczna) Moja mała jest prawie łysa
Aisah - a Twoja to slicznotka, a nie zaden diabelek.
Moja mala jadla juz chrupki kukurydzine i biszkopty, jak bylismy niedawno w Polsce, ale nie zrobily one na niej wielkiego wrazenia (moze biszkopty na poczatku i zasmakowaly, ale juz sie znudzily). I dobrze, bo tez w sklepie ich nie kupie- mieszkam w Szkocji. Mam jeszcze paczke chupek, ale ona zamiast je jesc to miazdzy je na pyl. Ale jaka jest przy tym zadowolona...
Aisah
brown.kate, Olena262 dziękuje za miłe słowa :-) fajnie poczytac jaka to moja córcia jest kochana i patrzec jak broi (kwiaty niszczy, płyty CD zjada itd.) hehehe
Nie śpimy od 5:30 pora robic śniadanko jejciu jak mi się chce spac
Nie śpimy od 5:30 pora robic śniadanko jejciu jak mi się chce spac
O
Olena262
Gość
Aisah wszystkiego najlepszego dla córci z okazji siedmiomiesięcznicy
Aisah
Olena262 dziękuje :-)
reklama