reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wprowadzamy nowe jedzonko:):)

Ja wczoraj dalam mu biszkopty 2 sztuki a dzis rano caly zasypany,czyli odstawka niestety a tak mu smakowalo:(.Za waszą radą sprobuje z ta piętka chlebka :)

reklama
paulinka- i tak to jest właśnie z tymi uczuleniami ,nie wiadomo co tu podać żeby było dobrze :tak: kurcze szkoda że po biszkoptach wysypka :tak::tak:

A moja raz zjadła kawałeczek biszkopcika i na wieczór nam wymiotowała:(, chyba jej zaszkodziło.

Ja nie daję ciastek wcale. Na razie nie zamierzam. Poczekam aż sam wykryje że są, może się uda go nie przyzwyczaić do cukru do małego. ;-)
U mnie na razie na topie wodniste papki :happy2:

cześć dziewczyny. Dawno mnie tu nie było. U mnie co do jedzonka narazie super:tak: Małej nie wysypuje prawie po niczym (jedyne co ją uczula to cytrusy, oczywiście jak ja je zjem i mleczko wypije:) Biszkopciki uwielbia, chrupeczki też, chlebek z masełkiem, troszkę paróweczki dostała i jest wniebowzięta, jogurciku trochę już dostała, wszystko dobrze przyswaja:tak: oczywiście nie napycham ją tym wszystkim tylko po troszeczku daję:tak:

Olena- jestem w szoku :szok::szok::szok: twoja już je paróweczke :szok::szok::szok::szok: mój to na etapie papek jest :-D:-D:-D:-D:-D:-D w sumie to nie ma zabków to niewiem czym by se jadł nawet biszkopciki czy cos innego oprócz papek ....:tak::tak::-):-):-) paróweczki do dalega odległa jakaś dal u nas :tak::tak::tak::tak:

welonka12 moja mała dopiero teraz 3 maja dostała pierwszy ząbek, a tak bez ząbków nauczyła się wcinać:tak: poza tym lekarze zalecają dawanie np chrupek żeby dziecko uczyło się gryźć bo od umiejętności gryzienia zależy umiejętność mówienia, bo przy gryzieniu dziecko ćwiczy mięśnie szczęki, i później jest mniejsze ryzyko że dziecko będzie się np jąkać:tak:

olena- kurde a ja mu nic jeszcze nie dawałam ,jak próbował mąż wczoraj dać mu chrupka kukurydzianego to mu nie smakował :tak: eh jakoś boje sie że jak dam mu biszkopta to że wysypie go bo to alergik na wszystko ma alergię oddechową skórną i pokarmową wszystko nam się zwaliła musze najpierw się lekarza spytać :baffled::baffled::baffled::baffled:

reklama
welonka ja cię broń boże do niczego nie namawiam, bo wiadomo że z alergią to trzeba bardzo uważać:tak: moja mała to żarłoczek jest:-D ale najśmieszniejsze jest to że tak ładnie wcina, a nie jest grubaśna:tak:

Do góry