reklama
brown.kate
Mama Misi i Kici
Mumsie karmiace piersia - kiedy i od czego zaczynacie wprowadzac maluszkom nowe jedzonko???
Ja czekam na jakies pierwsze znaki mojej malej ze jest juz gotowa na jedzonko no i nic..Jeszcze musze isc ja zwazyc. Ostatnie miesiace przybywala minmum 80 dkg na miesiac, jesli teraz bedzie troszke mniej to na pewno zaczne juz jej cos dawac. W nocy budzi sie tak jak zawsze (czyli bardzo czesto), trudno jest przy niej cos zjesc, bo odrazu piszczy i steka ze tez chce to w swoje lapki:-).
Wciaz nie wiem od czego by tu zaczac: marcheweczke czy baby rice? Ale na pewno na pierwszy ogien pojda warzywka.
Ja czekam na jakies pierwsze znaki mojej malej ze jest juz gotowa na jedzonko no i nic..Jeszcze musze isc ja zwazyc. Ostatnie miesiace przybywala minmum 80 dkg na miesiac, jesli teraz bedzie troszke mniej to na pewno zaczne juz jej cos dawac. W nocy budzi sie tak jak zawsze (czyli bardzo czesto), trudno jest przy niej cos zjesc, bo odrazu piszczy i steka ze tez chce to w swoje lapki:-).
Wciaz nie wiem od czego by tu zaczac: marcheweczke czy baby rice? Ale na pewno na pierwszy ogien pojda warzywka.
madziula180
wrześniowa mamusia
a ja dzisiaj zrobilam Oliwierowi kaszki malinowej:-) tak mu smakowala ze piszczal, smial sie i co tylko:-) taki byl szczesliwy:-) nie moglam sie napatrzec:-) nie nadazalam nabierac nowej lyzeczki a on juz otwieral buzke- oczywiscie troche mu podjadalam:-)
reklama
Majeczka32
Jestem szczęśliwa :)))
U nas numer 1 jest kaszka manna z czekoladą z Hippa....Maurycy ją uwielbia