reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wprowadzamy nowe jedzonko:):)

Brown.kate - ja wczoraj dałam marchewkę. Tylko mój Sashimi ma 4 miesiące i 3 tygodnie. Może poczekaj jeszcze choć tydzień, dwa? Marchewa poszła pięknie, dałam kilka łyżeczek, chciał jeszcze, ale bałam się o brzuchola więc dziś dam troszkę więcej.
Na razie nie wprowadzam kaszki. Pociągnę marchew dwa dni i jak się nie będzie nic działo to dam ziemniaczka.
Karmiłam go marchewką tak gdzieś koło 18.00 dzięki temu miałam trochę więcej mleka na noc i moje dziecko spało od 22.30 do 2.30 bez przerwy co jak na niego jest sukcesem.

Ostatnia edycja:
reklama
Liliana dostala dzisiaj z Hipp Warzywa z ryzem na dobranoc,bardzo jej to smakowalo,A do picia daje jej herbatke Jablko-Melisa lub soczek Marchewkowy:-)

Załączniki

• DSCI1022 (2).JPG
    DSCI1022 (2).JPG
    25,6 KB · Wyświetleń: 24
  • DSCI0944.JPG
    DSCI0944.JPG
    32,5 KB · Wyświetleń: 33
kasiu a jaki dajesz soczek marchewkowy bo ja daje mu tylko jablkowy na pol z wodą bo nie widzialam nigdzie marchewkowego:-( Oliwier nie chce zbytnio pic tego soku moze marchwiowy bedzie mu bardziej smakował

Moja Juleczka bardzo lubi purre ryżowe z brokułami, marchewke, jabłuszko z winogronem.W niedziele wprowadze jej zupke jarzynową.:tak:

Madzila-soczek marchewkowy z Milasan(w niemczech)ale z Hipp sa rowniez marchewkowe"Soczysta Marchew" i Joblko-Marchew :tak:od 4 miesiaca

Załączniki

• DSCI0933.jpg
    DSCI0933.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 30
  • pl.jpg
    pl.jpg
    10,8 KB · Wyświetleń: 28
reklama
Do góry