madziula180
wrześniowa mamusia
to moze mi tez przysla jeszcze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
\zanim Michał skończył 4 mc (5 tycznia) dostałam z bobovity słoiczek z zupką, deserek w kubeczku jabłkowy, kaszkę bananową i mleko bebiko 2. wczoaj przysłali mi z gerbera książeczkę a dziś z nestle dostałam książeczke plus dwie próbki misioweg ogródka - bananowy i brokułowy a do tego nan 2. nan niestety pujdzie na straty a co do tych misiowych ogródków zobaczymy jutro czy zasmakują. poprzednie próbki okazały się rewelacją u mojego żarłoczka (oprócz bebiko 2) ale po zupce marchewkowej z ryżem dostał wysypki :-( co do jedzonka to mój mały smakosz poza mlekiem oczywiście wcina koło południa 75 ml wody+ kaszka, koło 15 zupka (wszystkie rodzaje nawet szpinak) no i oczywiście koło 18 deserek - szkodzi mu jedynie dynia. w między czasie lubi soczki oprócz malinowego (chodź nie wiem czemu bo to dobre) i herbatki chodź te nie specjalnie mu wchodzą bez odrobiny glukozy. a jak wygląda wasze karmienie dzienne dzieciaczków które skończyły 4 miesiąc