reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

reklama
Byłam dziś w 2 większych sklepach dziecięcych i tylko mnie głowa rozbolała od mnogości wózeczków :p już sama nie wiem czego chcę :p bebetto mi się podobała silvia, hollanda nie było, ale tako extreme je przebił jak dla mnie, i jeszcze tako junama carbon w ekoskórze :p ogólnie jeszcze podobały mi się i inne ale nie w moim pułapie cenowym, więc tylko się w sklepie pozachwycałam i wróciłam do poprzednich typów :p

Ale bebetto wprowadzi za chwilkę 2 nowe wózki i znów dylemat :p

Moje dwa typy kolorystycze ale z czarna rama I roz z siwym

Załączniki

• 1424975330751.jpg
    1424975330751.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 103
  • 1424975342210.jpg
    1424975342210.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 106
Ostatnia edycja:
Byłam dziś w 2 większych sklepach dziecięcych i tylko mnie głowa rozbolała od mnogości wózeczków :p już sama nie wiem czego chcę :p bebetto mi się podobała silvia, hollanda nie było, ale tako extreme je przebił jak dla mnie, i jeszcze tako junama carbon w ekoskórze :p ogólnie jeszcze podobały mi się i inne ale nie w moim pułapie cenowym, więc tylko się w sklepie pozachwycałam i wróciłam do poprzednich typów :p

Ale bebetto wprowadzi za chwilkę 2 nowe wózki i znów dylemat :p

A jakie wprowadzi te modele, wiesz może?

reklama
Torino wygląda całkiem fajnie :-) Obawiam się natomiast białego koloru stelaża. Dziś w parku widziałam kobietę z podobnym wózkiem i przy mokrej pogodzie wyglądało to nieciekawie.

Do góry