reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek 2w1? Lekki i kompaktowy. (Muuvo vs Venicci)

A po jakich terenach najczęściej go użytkujesz? Bo my jesteśmy już też na 99% na wybór tego wózka, ale najczęściej będziemy chodzić po polnych, nieutwardzonych drogach i nie wiem jak się sprawuje 😄
My głównie jeździmy po chodniku i parkowych alejkach. Nie narzekam, chociaż mój mąż mówi, że na polne drogi wolałby coś z lepszymi amortyzatorami

reklama
Temat odkopany po czasie to mogę się już wypowiedzieć.
Mamy muuvo 3.0 quick. Chodzimy po polach, asfalcie, który wygląda jak pole minowe, byliśmy też w lesie i na piaszczystych terenach i wszędzie daje sobie dobrze radę 🙂

Temat odkopany po czasie to mogę się już wypowiedzieć.
Mamy muuvo 3.0 quick. Chodzimy po polach, asfalcie, który wygląda jak pole minowe, byliśmy też w lesie i na piaszczystych terenach i wszędzie daje sobie dobrze radę 🙂
Z tymi polami i piaszczystymi drogami to ja bym polemizowała 🤡 plus mimo wszystko wózek jest dosyć ciężki.

Z tymi polami i piaszczystymi drogami to ja bym polemizowała 🤡 plus mimo wszystko wózek jest dosyć ciężki.
Nie zgadzam się z tobą 😄
Sama jestem w stanie dźwigać, a to znaczy że jest lekki bo ja mam słabe ręce 🤣
A po jakich drogach chodzę to widziałaś. Nigdy nie miałam problemu z wózkiem. Z dzieckiem w wózku już problem był 😄

Nie zgadzam się z tobą 😄
Sama jestem w stanie dźwigać, a to znaczy że jest lekki bo ja mam słabe ręce 🤣
A po jakich drogach chodzę to widziałaś. Nigdy nie miałam problemu z wózkiem. Z dzieckiem w wózku już problem był 😄
Też jestem w stanie to dźwignąć ale ile się na klnę to moje 😂😂😂 i nie powiem żeby jazda nim po innych drogach niż miejskie była dla mnie największą przyjemnością 😅 zwłaszcza jak dziecko jest co raz większe. Ale to subiektywna ocena, wiadomo. Komuś się sprawdzi, komuś nie

Ja w sumie też myślę że jest ciężki ale wiem, że są cięższe i vinicci np jest cięższy.
Generalnie wózki z lepszą amortyzacją będą cięższe 🤷🏽‍♀️ coś za coś

Ja w sumie też myślę że jest ciężki ale wiem, że są cięższe i vinicci np jest cięższy.
Generalnie wózki z lepszą amortyzacją będą cięższe 🤷🏽‍♀️ coś za coś
No, dlatego trzeba się zastanowić co wybrać. Jak mam tylko po mieście to nie narzekam aż tak na muuvo ale jak jestem u rodziców albo w lesie to trochę mnie wkurza 🙈

My mamy Venicci Upline i jestem bardzo zadowolona :) Jak narazie używamy gondoli, bo córcia ma dopiero 2 miesiące 🤪 ale bardzo lekko się prowadzi, ma spoko amortyzację. Wizualnie też bardzo mi odpowiada, mamy wersję All Black. Mieszkamy w małym miasteczku i raczej mamy spoko chodniki, choć zdarzają się też takie w kiepskim stanie, ale wózek daje radę 💪 Nie mam porównania z innymi wózkami, bo to moje pierwsze dziecko.
Jak wrażenia po roku? Spacerówka też jest w porządku?

reklama
Jak wrażenia po roku? Spacerówka też jest w porządku?
ja jestem bardzo zadowolona :) W zasadzie nie widzę minusów, jedynie spacerówka jest tak trochę dziwnie nisko jak dla mnie, bo do gondoli można jeszcze użyć adapterów podwyższających, a do spacerówki już nie. Spacerówka sprawia wrażenie może trochę mniej porządnej niż gondola, ale tak to jest wszystko super :) Czy kupiłabym ponownie? Zdecydowanie tak 😇

Do góry