reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki

Miq ja widziałam Holland ten kolor w pepitkę i biała rama i super się prezentował, wytrzęśliśmy go z mężem na wszytskie strony w sklepie, amortyzacja super, tylko nie widziałam spacerówki, nie wiem, czy była akurat na sklepie?? i właśnie mam obawy, ale jeszcze się rozejrzę w większym sklepie, i porównam moich faworytów obok siebie i wtedy zdecyduję :) ja na wózek nie chcę wydać więcej niż 2000 a najlepiej żeby to było z 1500zł :p i bebetto się mieści akurat :p chociaż podobały mi się i inne ale ceny nie na naszą kieszeń :p tak samo łóżeczko, które mnie najbardziej urzekło kosztuje ponad 500 zł, czeeeemu to wszystko takie drogie :szok:

Ja akurat łóżeczko po pierwszej córci, niestety wózeczek będę musiała wziąć sobie na raty i jakoś powoli spłacę, mąż protestuje i chce używany ale ja się uparłam i już!

reklama
No ja też chcę nowy, bo mam w planach nie przestać na 1 dzieciątku :p a to moje pierwsze, w rodzinie nie mam od kogo dostać wózka, jeszcze ubranka to mi ze stanów ma wysłać ciocia, bo ma małe dzieci, ale wózka to nie opłaca się wysyłać, bo za koszt wysyłki będę mieć nowy :p

Miq ja widziałam Holland ten kolor w pepitkę i biała rama i super się prezentował, wytrzęśliśmy go z mężem na wszytskie strony w sklepie, amortyzacja super, tylko nie widziałam spacerówki, nie wiem, czy była akurat na sklepie?? i właśnie mam obawy, ale jeszcze się rozejrzę w większym sklepie, i porównam moich faworytów obok siebie i wtedy zdecyduję :) ja na wózek nie chcę wydać więcej niż 2000 a najlepiej żeby to było z 1500zł :p i bebetto się mieści akurat :p chociaż podobały mi się i inne ale ceny nie na naszą kieszeń :p tak samo łóżeczko, które mnie najbardziej urzekło kosztuje ponad 500 zł, czeeeemu to wszystko takie drogie :szok:

hmm, jaka jest w sumie zasadnicza różnica pomiędzy Holland a Silvia?

ja łóżeczko kupuję w IKEI, model Gulliver, koleżanka takie ma i jest naprawdę dobre, nie ma co wydawać kasy na coś, co za chwilę trzeba będzie sprzedać/schować na strychu.

ja łóżeczko kupuję w IKEI, model Gulliver, koleżanka takie ma i jest naprawdę dobre, nie ma co wydawać kasy na coś, co za chwilę trzeba będzie sprzedać/schować na strychu.

Holland ma inny stelaż, taki jak luca bodajże i inne materiały, no i wszystkie bajery z poprzednich :p ale silvia dla mnie ładniej wygląda :p

A łóżeczko to ze 3 lata posłuży a potem będzie dla następnego dziecka więc to nie taki zakup na chwilę u mnie :) a do ikei mam daleko :(

Gulliver kosztuje chyba niecałe 300 zł, o ile dobrze pamiętam. a do tego chcę materacyk gryczano-kokosowy Danpol.

Ja materac kupuję lateksowy, najprawdopodobniej Hevea, ogólnie są lepsze dla dziecka niż GPK. Danpol to chociaż ma atesty, ale słyszałam i czytałam historie o tanick GPK, w których w gryce zalęgało się jakieś robactwo ;/

Dużą różnicę widać w gondoli bo spacerówka mi się nawet podobała, ale nie podoba mi się zamek w gondoli jakoś tak mi to nie pasuje tak samo w budce gondoli, ale to tylko moje zdanie może wam dziewczyny będzie się podobał:-)

Muszę obejrzeć Hollanda na żywo, ale wybór padnie na pewno na niego lub Lucę. Lucę można co prawda już kupić na internecie używanego w całkiem fajnej cenie, ale Hollanda niestety jeszcze nie bo to nowy model:-(

ah tak sie nakręciłam na wózeczek, że muszę sobie zrobić wycieczkę po sklepach hehe ale z zakupem wstrzymam sie do połówkowych, a Wy kiedy kupujecie?

My pewnie w maju-czerwcu. Wcześniej wybierzemy, ale nie będziemy kupować, bo nawet nie mamy za bardzo gdzie trzymać... Cały czas liczymy na znalezienie większego mieszkania.

reklama
Do góry