reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wózki

reklama
w graco zamiast gondolki za nia jest nosidelko:tak: Oni je daja przodem do rodzica, budkę na druga stronę zeby byla nad glowka dziecka i tak to sluzy:tak:;-) mialam Graco ale jkupilam Go i uzywalam jako spacerowki tylko, gleboki mialam inny, i bylam bardzo zadowolona:tak: super sie nim jeździ, bynajmniej mi;-) niby duzy a lekko się prowadzi.
gleboki tez kupilam 2w1, alew spacerowki w nim nie uzylam bo pałak był za nisko jak dla Kuby, on rzeczywiscie wysoki ale bez przesdady dlatego tez graco wtedy kupilam.

A ja ponawiam zapytanie czy może ktoś miał do czynienia z gondolą Falt do wózka Hartan vip? Ze swojej strony mogę służyć opinią na temat X-landera xa którego użytkowałam prawie rok. Jednak myślę, że każdy wózek ma swoje wady i zalety. X-lander na pewno świetnie sprawdził się jako wózek terenowy ale jest też dość ciężki ale można sobie z tym poradzić np my mieszkając na 2 piętrze- mąż rano przed pracą znosił stelaż i przypinał do kaloryfera na klatce zabezpieczeniem do rowerów a później ja już tylko z gondolą i z małym schodziłam, koleżanka za to zostawiała stelaż w bagażniku samochodu.

a my już mamy firkę dla młodego....mutsy 4 rider...sprawdzałam go przez chwilkę i był zajebisty, tzn mnie się strasznie podobał, zobaczymy przy dłuższym użytkowaniu...dzisiaj przyjeżdża właśnie:-D

Ja też już mam wózek i dziś nawet wybieramy się z nim na spacer hehe bo z racji tego,że nie mam go gdzie trzymać to odstawimy go na razie do mojej mamy,a ona mieszka osiedle obok 15 min spacerkiem:)

a my już mamy firkę dla młodego....mutsy 4 rider...sprawdzałam go przez chwilkę i był zajebisty, tzn mnie się strasznie podobał, zobaczymy przy dłuższym użytkowaniu...dzisiaj przyjeżdża właśnie:-D

Zazdroszczę. Mnie niestety nie stać na mutsy i decyzja padła na tańszą wersję Babbybooom.

reklama
Tialana super:tak: bardzo nam się podoba i kolor śliczny,w zasadzie nic mu nie brakuje.Kosz na zakupy wielgaśny:) spacerówka dość duża,gondolka też spora myślę,że te 6 miesięcy spokojnie maluch pojeździ. Jesteśmy zadowoleni z takiego wyboru:-D

Do góry