reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

Viola widzę że macie podobne wrażenia jak my, oby tylko maluchy też były takie zadowolone :tak: możesz zrobić zdjęcia i wstawić? ciekawe czy się różni od zdjęcia z aukcji bo mój mi się wydaje ładniejszy niż na zdjęciach ale wiadomo każda sroczka swój ogon chwali więc mogę się mylić ;-)

reklama
My jednak chyba zostaniemy [przy Colletto Mateo tym bardziej ze troszkę zmienili:-) i zamiast kół piankowych z przodu są pompowane

A to bryka naszego Antka:)
DSC02464.jpgDSC02468.jpgDSC02465.jpgDSC02466.jpgDSC02467.jpgDo tego jeszcze jest spacerówka ale już ją zafoliowaliśmy.

my też już mamy brykę w domu, nic specjalnego, ale dostaliśmy ten wózek (Baby Lux) razem z wanienką z komodą i chodzikiem za spacerówkę
jedyne czego ten wózek nie ma to skrętnych kół, ale mnie to nie przeszkadza :) no i wygląda jak nowy, bo używali go tylko wiosną

image_func.php

Wczoraj przyjaciele powiedzieli nam, ze jesli sobie kupimy spacerowke maxi cosi to oni pozycza nam gondole i fotelik maxi c. Nowki prawie uzywane przez ich synka tylko.

Co sadzicie na temat tego wozka to maxi cosi mura 4.

KONWALIA2205 dla nas koła pompowane to był jeden z wyznaczników jaki wózek wybrać

kasia580 bardzo ładny wózeczek

ViolaPop piękny :tak: i nasz też zafoliowany czeka na strychu na użytkowniczkę

zaza opłacalna wymiana

msmickey, ja mama właśnie maxi cosi mura 4 i jestem baaardzo zadowolona:-).

Jedno ale, dla osób mieszkających w blokach, jest dość ciężki, za to mega wygodny zarówno dla matki jak i dla dziecka. Szybko się składa, łatwo zmienia pozycje. Ja mam dodatkowo do fotelika bazę i to w ogóle ułatwia życie, przy użytku samochodowym :tak: Do tego gondola jest duża, co ma znaczenie przy długich dzieciach :-D Spacerówkę można założyć zarówno przodem jak i tyłem do kierunku jazdy. Ogólnie super :-)

reklama
Do góry