reklama
Ja właśnie rozważam 2 firmy: implast bolder i x-lander.
Implast - z chłopcami miałam starszą wersję boldera (driver) i byłam bardzo zadowolona :-). Wózek zwrotny, wytrzymały na wertepach i super się prowadził. Gondola b. duża i soolidnie zrobiona - budka składała się bardzo cicho.
Nasz wózek sprzedaliśmy po 3 latach używania przez 2 dzieci a potem był używany przez kolejne dziecko ;-).
Teraz oglądaliśmy w sklepie boldery i jest b. podobny do wcześniejszej wersji - duża gondola, ciche składanie budki, fajnie się prowadzi. Materiały na pierwszy rzut oka solidne. Dodatkowo skrętne koła, możliwość mocowania spaceròwki w obu kierunkach.
Jedyna wada to waga. Ja mieszkam na 4 piętrze i nie będę go codziennie taszczyła na górę. Dziecko będę znosiła w foteliku samochodowym a na dole będę przekładała.
Podoba mu się też x-lander xa. A tego move to nie widziałam.
tialana świetny wózek :-).
Implast - z chłopcami miałam starszą wersję boldera (driver) i byłam bardzo zadowolona :-). Wózek zwrotny, wytrzymały na wertepach i super się prowadził. Gondola b. duża i soolidnie zrobiona - budka składała się bardzo cicho.
Nasz wózek sprzedaliśmy po 3 latach używania przez 2 dzieci a potem był używany przez kolejne dziecko ;-).
Teraz oglądaliśmy w sklepie boldery i jest b. podobny do wcześniejszej wersji - duża gondola, ciche składanie budki, fajnie się prowadzi. Materiały na pierwszy rzut oka solidne. Dodatkowo skrętne koła, możliwość mocowania spaceròwki w obu kierunkach.
Jedyna wada to waga. Ja mieszkam na 4 piętrze i nie będę go codziennie taszczyła na górę. Dziecko będę znosiła w foteliku samochodowym a na dole będę przekładała.
Podoba mu się też x-lander xa. A tego move to nie widziałam.
tialana świetny wózek :-).
Jakiegoś x-landera używała moja koleżanka i była cholernie niezadowolona. Ma go do tej pory, zupełnie niezniszczony bo po 3 miesiącach pożyczyła wózek od siostry ciotecznej - najzwyklejszy za 600zł i teraz twierdzi że woli o x-landerze nie pamiętać.
Ja jadę na początku kwietnia do hurtowni w Grójcu. Będę oglądać i testować, ale w sumie i tak jestem zdecydowana na BabyBoom.
Ja jadę na początku kwietnia do hurtowni w Grójcu. Będę oglądać i testować, ale w sumie i tak jestem zdecydowana na BabyBoom.
a widzisz moja siostra miała x-landera xa i była b. zadowolona :-).
A co do hurtowni w Grójcu to też tam byłam i robiłam ze szwagrem całe dzidziusiowe zakupy ;-). Fajne miejsce. Teraz pewnie też się wybierzemy.
Nie wiesz czy mają stronę internetową?
A co do hurtowni w Grójcu to też tam byłam i robiłam ze szwagrem całe dzidziusiowe zakupy ;-). Fajne miejsce. Teraz pewnie też się wybierzemy.
Nie wiesz czy mają stronę internetową?
x-lander move podobno bedzie w sprzedazy od marca, to jakis nowy wózek, taki jak XA, ale sprzedawca w sklepie mówił, że wiele użytkowników skarżyło sie, ze spacerówka ma tylko ułożenie w jednym kierunku i ponoc ten wózek to taka odpowiedz na opinie mam. Będę w kwietniu w sklepie więc mam nadzieje ze bedzie można go zobaczyc i popróbować. Bo tak w ciemno , nie wiem
blond_20
Czarownica
my bedziemy kupowac x-landera, niby zdecydowalismy sie na tego XQ ze wzgledu na przekladane siedzisko ale teraz nie jestem do konca przekonana, duzo jednak o nim zlych opinii, a o XA zdecydowanie lepiej pisza mimo tego siedziska z jednej strony. w rekach XA tez mi lepiej "lezy" i jakis taki porzadniejszy sie wydaje wiec juz sama nie wiem. przekladane siedzisko mi sie przydalo przy mldym( a wlasciwie tam byla obracana raczka) ale i tak jak kupilam mala spacerowke to byla tylko w 1 strone przeciez
ten nowy x move jakos nie do konca mi sie podoba:/tzn z wygladu bo na zywo w sklepie nie widzialam zeby pojezdzic, no i jeszcze bardziej cena mi sie nie podoba bo poki co to jest prawie 1000 zl drozszy niz tamte a wyglada jak dla mnie strasznie plastikowo. ale moze tak to na zdjeciach wyglada
tutaj jest w "promocji"...
http://dino.sklep.pl/nowy/nowoSC-xl...-fotelik-xcar-2012-kurier-gratis-p-13179.html
ten nowy x move jakos nie do konca mi sie podoba:/tzn z wygladu bo na zywo w sklepie nie widzialam zeby pojezdzic, no i jeszcze bardziej cena mi sie nie podoba bo poki co to jest prawie 1000 zl drozszy niz tamte a wyglada jak dla mnie strasznie plastikowo. ale moze tak to na zdjeciach wyglada
tutaj jest w "promocji"...
http://dino.sklep.pl/nowy/nowoSC-xl...-fotelik-xcar-2012-kurier-gratis-p-13179.html
Ostatnia edycja:
reklama