reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

Tako jest dosyc ciężki, więc jak ktoś bedzie go musiał wnosić na pietro, warto sie zastanowić, A tak poza tym całkiem przyjemny. Ogladałam w sklepie.

reklama
Ja właśnie rozważam 2 firmy: implast bolder i x-lander. :tak:

Implast - z chłopcami miałam starszą wersję boldera (driver) i byłam bardzo zadowolona :-). Wózek zwrotny, wytrzymały na wertepach i super się prowadził. Gondola b. duża i soolidnie zrobiona - budka składała się bardzo cicho.
Nasz wózek sprzedaliśmy po 3 latach używania przez 2 dzieci a potem był używany przez kolejne dziecko ;-).
Teraz oglądaliśmy w sklepie boldery i jest b. podobny do wcześniejszej wersji - duża gondola, ciche składanie budki, fajnie się prowadzi. Materiały na pierwszy rzut oka solidne. Dodatkowo skrętne koła, możliwość mocowania spaceròwki w obu kierunkach.
Jedyna wada to waga. Ja mieszkam na 4 piętrze i nie będę go codziennie taszczyła na górę. Dziecko będę znosiła w foteliku samochodowym a na dole będę przekładała.

Podoba mu się też x-lander xa. A tego move to nie widziałam.

tialana świetny wózek :-).

Jakiegoś x-landera używała moja koleżanka i była cholernie niezadowolona. Ma go do tej pory, zupełnie niezniszczony bo po 3 miesiącach pożyczyła wózek od siostry ciotecznej - najzwyklejszy za 600zł i teraz twierdzi że woli o x-landerze nie pamiętać.

Ja jadę na początku kwietnia do hurtowni w Grójcu. Będę oglądać i testować, ale w sumie i tak jestem zdecydowana na BabyBoom.

a widzisz moja siostra miała x-landera xa i była b. zadowolona :-).

A co do hurtowni w Grójcu to też tam byłam i robiłam ze szwagrem całe dzidziusiowe zakupy ;-). Fajne miejsce. Teraz pewnie też się wybierzemy.
Nie wiesz czy mają stronę internetową?

x-lander move podobno bedzie w sprzedazy od marca, to jakis nowy wózek, taki jak XA, ale sprzedawca w sklepie mówił, że wiele użytkowników skarżyło sie, ze spacerówka ma tylko ułożenie w jednym kierunku i ponoc ten wózek to taka odpowiedz na opinie mam. Będę w kwietniu w sklepie więc mam nadzieje ze bedzie można go zobaczyc i popróbować. Bo tak w ciemno , nie wiem

my bedziemy kupowac x-landera, niby zdecydowalismy sie na tego XQ ze wzgledu na przekladane siedzisko ale teraz nie jestem do konca przekonana, duzo jednak o nim zlych opinii, a o XA zdecydowanie lepiej pisza mimo tego siedziska z jednej strony. w rekach XA tez mi lepiej "lezy" i jakis taki porzadniejszy sie wydaje wiec juz sama nie wiem. przekladane siedzisko mi sie przydalo przy mldym( a wlasciwie tam byla obracana raczka) ale i tak jak kupilam mala spacerowke to byla tylko w 1 strone przeciez :)
ten nowy x move jakos nie do konca mi sie podoba:/tzn z wygladu bo na zywo w sklepie nie widzialam zeby pojezdzic, no i jeszcze bardziej cena mi sie nie podoba bo poki co to jest prawie 1000 zl drozszy niz tamte a wyglada jak dla mnie strasznie plastikowo. ale moze tak to na zdjeciach wyglada
tutaj jest w "promocji"...
http://dino.sklep.pl/nowy/nowoSC-xl...-fotelik-xcar-2012-kurier-gratis-p-13179.html

Ostatnia edycja:
mlodak - dużo taniej jest w tych hurtowniach w Grójcu?? bo chciałam pojechać do Świata Dziecka w Wawie, ale wiem,że tam ceny są dość wysokie.

reklama
Osobiście jeszcze tego nie sprawdzałam, ale z opowieści koleżanek podobno taniej. Ja będę tam dopiero na początku kwietnia.

Do góry