reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki

Tako jest dosyc ciężki, więc jak ktoś bedzie go musiał wnosić na pietro, warto sie zastanowić, A tak poza tym całkiem przyjemny. Ogladałam w sklepie.

reklama
Ja właśnie rozważam 2 firmy: implast bolder i x-lander. :tak:

Implast - z chłopcami miałam starszą wersję boldera (driver) i byłam bardzo zadowolona :-). Wózek zwrotny, wytrzymały na wertepach i super się prowadził. Gondola b. duża i soolidnie zrobiona - budka składała się bardzo cicho.
Nasz wózek sprzedaliśmy po 3 latach używania przez 2 dzieci a potem był używany przez kolejne dziecko ;-).
Teraz oglądaliśmy w sklepie boldery i jest b. podobny do wcześniejszej wersji - duża gondola, ciche składanie budki, fajnie się prowadzi. Materiały na pierwszy rzut oka solidne. Dodatkowo skrętne koła, możliwość mocowania spaceròwki w obu kierunkach.
Jedyna wada to waga. Ja mieszkam na 4 piętrze i nie będę go codziennie taszczyła na górę. Dziecko będę znosiła w foteliku samochodowym a na dole będę przekładała.

Podoba mu się też x-lander xa. A tego move to nie widziałam.

tialana świetny wózek :-).

Jakiegoś x-landera używała moja koleżanka i była cholernie niezadowolona. Ma go do tej pory, zupełnie niezniszczony bo po 3 miesiącach pożyczyła wózek od siostry ciotecznej - najzwyklejszy za 600zł i teraz twierdzi że woli o x-landerze nie pamiętać.

Ja jadę na początku kwietnia do hurtowni w Grójcu. Będę oglądać i testować, ale w sumie i tak jestem zdecydowana na BabyBoom.

a widzisz moja siostra miała x-landera xa i była b. zadowolona :-).

A co do hurtowni w Grójcu to też tam byłam i robiłam ze szwagrem całe dzidziusiowe zakupy ;-). Fajne miejsce. Teraz pewnie też się wybierzemy.
Nie wiesz czy mają stronę internetową?

x-lander move podobno bedzie w sprzedazy od marca, to jakis nowy wózek, taki jak XA, ale sprzedawca w sklepie mówił, że wiele użytkowników skarżyło sie, ze spacerówka ma tylko ułożenie w jednym kierunku i ponoc ten wózek to taka odpowiedz na opinie mam. Będę w kwietniu w sklepie więc mam nadzieje ze bedzie można go zobaczyc i popróbować. Bo tak w ciemno , nie wiem

my bedziemy kupowac x-landera, niby zdecydowalismy sie na tego XQ ze wzgledu na przekladane siedzisko ale teraz nie jestem do konca przekonana, duzo jednak o nim zlych opinii, a o XA zdecydowanie lepiej pisza mimo tego siedziska z jednej strony. w rekach XA tez mi lepiej "lezy" i jakis taki porzadniejszy sie wydaje wiec juz sama nie wiem. przekladane siedzisko mi sie przydalo przy mldym( a wlasciwie tam byla obracana raczka) ale i tak jak kupilam mala spacerowke to byla tylko w 1 strone przeciez :)
ten nowy x move jakos nie do konca mi sie podoba:/tzn z wygladu bo na zywo w sklepie nie widzialam zeby pojezdzic, no i jeszcze bardziej cena mi sie nie podoba bo poki co to jest prawie 1000 zl drozszy niz tamte a wyglada jak dla mnie strasznie plastikowo. ale moze tak to na zdjeciach wyglada
tutaj jest w "promocji"...
http://dino.sklep.pl/nowy/nowoSC-xl...-fotelik-xcar-2012-kurier-gratis-p-13179.html

Ostatnia edycja:
mlodak - dużo taniej jest w tych hurtowniach w Grójcu?? bo chciałam pojechać do Świata Dziecka w Wawie, ale wiem,że tam ceny są dość wysokie.

reklama
Osobiście jeszcze tego nie sprawdzałam, ale z opowieści koleżanek podobno taniej. Ja będę tam dopiero na początku kwietnia.

Do góry