reklama
w graco zamiast gondolki za nia jest nosidelko Oni je daja przodem do rodzica, budkę na druga stronę zeby byla nad glowka dziecka i tak to sluzy;-) mialam Graco ale jkupilam Go i uzywalam jako spacerowki tylko, gleboki mialam inny, i bylam bardzo zadowolona super sie nim jeździ, bynajmniej mi;-) niby duzy a lekko się prowadzi.
gleboki tez kupilam 2w1, alew spacerowki w nim nie uzylam bo pałak był za nisko jak dla Kuby, on rzeczywiscie wysoki ale bez przesdady dlatego tez graco wtedy kupilam.
gleboki tez kupilam 2w1, alew spacerowki w nim nie uzylam bo pałak był za nisko jak dla Kuby, on rzeczywiscie wysoki ale bez przesdady dlatego tez graco wtedy kupilam.
A ja ponawiam zapytanie czy może ktoś miał do czynienia z gondolą Falt do wózka Hartan vip? Ze swojej strony mogę służyć opinią na temat X-landera xa którego użytkowałam prawie rok. Jednak myślę, że każdy wózek ma swoje wady i zalety. X-lander na pewno świetnie sprawdził się jako wózek terenowy ale jest też dość ciężki ale można sobie z tym poradzić np my mieszkając na 2 piętrze- mąż rano przed pracą znosił stelaż i przypinał do kaloryfera na klatce zabezpieczeniem do rowerów a później ja już tylko z gondolą i z małym schodziłam, koleżanka za to zostawiała stelaż w bagażniku samochodu.
kasia.natka
Fanka BB :)
Ressi ja nie pomogę bo nie mam doświadczenia
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
ja już mam wózeczek, muszę go tylko odświerzyć pomyć poprać i czekamy na dzidziusia.. ;-)
tialana
Fanka BB :)
Viola i jak wrażenia?
a my już mamy firkę dla młodego....mutsy 4 rider...sprawdzałam go przez chwilkę i był zajebisty, tzn mnie się strasznie podobał, zobaczymy przy dłuższym użytkowaniu...dzisiaj przyjeżdża właśnie
Zazdroszczę. Mnie niestety nie stać na mutsy i decyzja padła na tańszą wersję Babbybooom.
reklama
Tialana super bardzo nam się podoba i kolor śliczny,w zasadzie nic mu nie brakuje.Kosz na zakupy wielgaśny spacerówka dość duża,gondolka też spora myślę,że te 6 miesięcy spokojnie maluch pojeździ. Jesteśmy zadowoleni z takiego wyboru