reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

reklama
w graco zamiast gondolki za nia jest nosidelko:tak: Oni je daja przodem do rodzica, budkę na druga stronę zeby byla nad glowka dziecka i tak to sluzy:tak:;-) mialam Graco ale jkupilam Go i uzywalam jako spacerowki tylko, gleboki mialam inny, i bylam bardzo zadowolona:tak: super sie nim jeździ, bynajmniej mi;-) niby duzy a lekko się prowadzi.
gleboki tez kupilam 2w1, alew spacerowki w nim nie uzylam bo pałak był za nisko jak dla Kuby, on rzeczywiscie wysoki ale bez przesdady dlatego tez graco wtedy kupilam.

A ja ponawiam zapytanie czy może ktoś miał do czynienia z gondolą Falt do wózka Hartan vip? Ze swojej strony mogę służyć opinią na temat X-landera xa którego użytkowałam prawie rok. Jednak myślę, że każdy wózek ma swoje wady i zalety. X-lander na pewno świetnie sprawdził się jako wózek terenowy ale jest też dość ciężki ale można sobie z tym poradzić np my mieszkając na 2 piętrze- mąż rano przed pracą znosił stelaż i przypinał do kaloryfera na klatce zabezpieczeniem do rowerów a później ja już tylko z gondolą i z małym schodziłam, koleżanka za to zostawiała stelaż w bagażniku samochodu.

a my już mamy firkę dla młodego....mutsy 4 rider...sprawdzałam go przez chwilkę i był zajebisty, tzn mnie się strasznie podobał, zobaczymy przy dłuższym użytkowaniu...dzisiaj przyjeżdża właśnie:-D

Ja też już mam wózek i dziś nawet wybieramy się z nim na spacer hehe bo z racji tego,że nie mam go gdzie trzymać to odstawimy go na razie do mojej mamy,a ona mieszka osiedle obok 15 min spacerkiem:)

a my już mamy firkę dla młodego....mutsy 4 rider...sprawdzałam go przez chwilkę i był zajebisty, tzn mnie się strasznie podobał, zobaczymy przy dłuższym użytkowaniu...dzisiaj przyjeżdża właśnie:-D

Zazdroszczę. Mnie niestety nie stać na mutsy i decyzja padła na tańszą wersję Babbybooom.

reklama
Tialana super:tak: bardzo nam się podoba i kolor śliczny,w zasadzie nic mu nie brakuje.Kosz na zakupy wielgaśny:) spacerówka dość duża,gondolka też spora myślę,że te 6 miesięcy spokojnie maluch pojeździ. Jesteśmy zadowoleni z takiego wyboru:-D

Do góry