reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

Viola sliczny wozeczek:tak:

zaza ja mialam taki sam wozek przy Kubie (tylko czerwono-czarny)i bylam bardzo zadowolona, one mi sie strasznie podobaja:tak: i wcale mi nie przeszkadzlo, ze nie mial skretnych kolek. Jedyne co to ja go uzywalam tylko jako gleboki przez pol roku bo duza maja gondolkę:tak: jeszcze jest jedna wkladana do tej wiekszej, co nie? To nawet w tej mniejszej zanim wyciagnelam ją dlugo jezdzil a byl duzym noworodkiem:tak: jako spacerowki zaczelam tylko uzywać bo od razu kupilismy pozniej Graco bo spacerowka mi nie odpowiadala, za nisko pałąk jak dla Kuby i normalnie mimo, ze zapiety dziwnie mi sie wychylal:baffled: maz twierdzil ze to wymowka zeby kupic nowy ale zgodzil sie na moj wymarzony wtedy graco:tak::-D pozniej i do dzisiaj jeszcze jezdzi w wozku ORA, ktory w sumie najbardziej podobal mi sie z calej trojki. i kurcze wszystkie wozki mamy w domu wiec raczej nie bedziemy nowego kupowac. A szkoda:zawstydzona/y: tamten uzyje jako gleboki jak przy Kubie a pozniej mam spacerowki do wyboru: graco albo ora:tak:

reklama
polaa dzięki za opinię! mnie w sumie te skrętne koła też nie są tak bardzo potrzebne, ale skoro wszyscy tak zachwalają to myślałam, że może jednak szkoda, że ich nie ma...

i tak, są dwie gondolki
też na uzywanie wersji spacerowej się nie nastawiam, ale to się jeszcze zobaczy

o! to widzę że takie zdecydowane kolory wcale nie są złe skoro więcej nas je wybiera bo miałam troszkę obawy czy nie będzie to zbyt agresywne

o! to widzę że takie zdecydowane kolory wcale nie są złe skoro więcej nas je wybiera bo miałam troszkę obawy czy nie będzie to zbyt agresywne
eee, chyba nie;-) mi sie wlasnie najbardziej podobalo wtedy polaczenie czerwieni z czernią:tak: a ze wozek jak nowy to bedzie i dla drugiego:tak: teraz chyba bym na jakiś niebieski bądź zielony sie zdecydowała

reklama
Hej!

Wpadłam po poradę, bo myślałam, że mam już wybrany wózek (x-lander x-a)a tu lipa. Okazało się, że nasze kochane autko, mimo iż ma duży bagażnik to wlot do niego jest na tyle wąski, że spacerówka x-landera po złożeniu nie wejdzie nam do niego. I historia powtarza się też przy innych wózkach. Polecono nam w sklepie wózek Musty Transporter, no i faktycznie fajnie się nim jeździ, jest lekki, szybko i łatwo się składa, ale kółka ma piankowe i jak poczytałam to opinie o nim różne i dużo negatywnych, zwłaszcza jeśli chodzi o amortyzację kół i wygodę spacerówki. Czy znacie ten wózek, albo znacie jakieś inne fajne, którymi warto się zainteresować ??

Do góry