reklama
kasia.natka
Fanka BB :)
dziękuję za wszelkie opinie :-)
agaundpestka
Dziewczyny czy orientujecie się który model chicco był wyprodukowany z temometrem czy zegarkiem z jakies 2-3lata temu?
blond_20
Czarownica
napewno Chicco?a to nie byl czasemGraco? z zegarkiem i termometrem
Graco Quattro Tour Deluxe + fotelik Zapraszam !!! (2201869682) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Graco Quattro Tour Deluxe + fotelik Zapraszam !!! (2201869682) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
agaundpestka
napewno Chicco?a to nie byl czasemGraco? z zegarkiem i termometrem
Dzieki, chyba kumplowi sie cos pomylilo jak mi mowil, bo ma do odsprzedania, ale jak graco to chyba sobie daruje- jakoś miło tej firmy nie wspominam- chyba ze sie zmienila hmm??
blond_20
Czarownica
ja nie jezdzilam nigdy graco, slyszalam ze jednak dobre maja wozki tyle ze mi sie one nigdy z wygladu nie podobaly
agaundpestka
Fakt, ze jezdzilam z 10lat temu i jak do tej pory to był dla mnie najgorszy wózek- sam plastik, teraz widzę, ze już całkiem fajne wykonanie, ale ten model który on ma jakoś mi się nie widzi, a w szczególności ta "gondolka"- dziecko zakryte jak pancernik.ja nie jezdzilam nigdy graco, slyszalam ze jednak dobre maja wozki tyle ze mi sie one nigdy z wygladu nie podobaly
reklama
blond_20
Czarownica
no ta gondolka to wogole albo jakas zle zalozona albo nie wiem bo mi jak namiot wyglada:/ no wlasnie mi tez te graco sie z plastikiem kojarzy ale podobno w niemczech bylo bardzo polularne jak hauck