reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

My wybraliśmy nr 2 niebieski a'la jeans. Dla dziewczynki mieliśmy problem z kolorem ale że będzie chłopak to ten od razu nam się spodobał. A nawet jakby była dziewczynka to też może mieć taki kolor wózka,do czarnych dzieci wkładają i też ludziom się podoba.
A ja w sklepie widziałam na żywo kolor 14 to podobny do Waszego i bardzo ładnie się prezentował:)

reklama
teraz mi się przypomniało że już wcześniej pisałaś o tym kolorze jeansowym ;-) też bardzo ładny no i właśnie uniwersalny, nasz też wydaje mi się być i dla chłopca i dla dziewczynki i gdybym kupowała nowy to bym się zastanawiała między 14 i 15 :tak:

tialana gratulacje:)
moj stal 3 dni rozpakowany ale schowalalm go spowrotem do kartonu zeby sie nie zakurzyl no i czeka sobie :)

hej kobietki :-)
widzę że już co raz więcej z was kupuje wózki i ja właśnie też jestem na etapie próby podjęcia decyzji :sorry2: czy któraś z was wie coś o wózku -
bebetto solaris
implast bolder sd
roan 4runner

bo w sumie teraz te trzy rozważam...
wszelkie opinie mile widziane :blink:

bartatina jest super ale ma koła nieskrętne, jeździłam nią po sklepie i nie było mi za wygodnie. Fyn się prowadzi jednym palcem. Szkoda tylko że kosztują tak dużo :(

A to fura naszej księżniczki

SDC16910.JPGSDC16911.jpgSDC16912.jpg

aż się zapociłam wczoraj jak się zapoznawałam z tym pojazdem ;-)

Daszek gondolki trochę wyblaknięty ale tylko ja to widzę nikt z domowników tego nie zauważył ;-) a reszta super stan, spacerówka i fotelik nawet nie były używane. Wózek jest według mnie lekki, zwrotny niesamowicie, bardzo łatwo wypina i wpina się wszystkie elementy, ma ogromne koła i o takie nam chodziło i gondola też jest całkiem spora oby tylko dzidzi spodobał się tak samo jak mi :tak:

reklama
Do góry