reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki

reklama
A to fura naszej księżniczki

Zobacz załącznik 445831Zobacz załącznik 445832Zobacz załącznik 445833

aż się zapociłam wczoraj jak się zapoznawałam z tym pojazdem ;-)

Daszek gondolki trochę wyblaknięty ale tylko ja to widzę nikt z domowników tego nie zauważył ;-) a reszta super stan, spacerówka i fotelik nawet nie były używane. Wózek jest według mnie lekki, zwrotny niesamowicie, bardzo łatwo wypina i wpina się wszystkie elementy, ma ogromne koła i o takie nam chodziło i gondola też jest całkiem spora oby tylko dzidzi spodobał się tak samo jak mi :tak:

Gratulacje!!!

Witam. Ja wybrałam wózek x-lander move. To połączenie typów XA i XQ. Taki zielony bedzie piękny dla chłopczyka.

hej kobietki :-)
widzę że już co raz więcej z was kupuje wózki i ja właśnie też jestem na etapie próby podjęcia decyzji :sorry2: czy któraś z was wie coś o wózku -
bebetto solaris
implast bolder sd
roan 4runner

bo w sumie teraz te trzy rozważam...
wszelkie opinie mile widziane :blink:

ponawiam prośbę o opinie i dokładam do tego jeszcze
tako warrior

reklama
Do góry