reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki

My wybraliśmy nr 2 niebieski a'la jeans. Dla dziewczynki mieliśmy problem z kolorem ale że będzie chłopak to ten od razu nam się spodobał. A nawet jakby była dziewczynka to też może mieć taki kolor wózka,do czarnych dzieci wkładają i też ludziom się podoba.
A ja w sklepie widziałam na żywo kolor 14 to podobny do Waszego i bardzo ładnie się prezentował:)

reklama
teraz mi się przypomniało że już wcześniej pisałaś o tym kolorze jeansowym ;-) też bardzo ładny no i właśnie uniwersalny, nasz też wydaje mi się być i dla chłopca i dla dziewczynki i gdybym kupowała nowy to bym się zastanawiała między 14 i 15 :tak:

tialana gratulacje:)
moj stal 3 dni rozpakowany ale schowalalm go spowrotem do kartonu zeby sie nie zakurzyl no i czeka sobie :)

hej kobietki :-)
widzę że już co raz więcej z was kupuje wózki i ja właśnie też jestem na etapie próby podjęcia decyzji :sorry2: czy któraś z was wie coś o wózku -
bebetto solaris
implast bolder sd
roan 4runner

bo w sumie teraz te trzy rozważam...
wszelkie opinie mile widziane :blink:

bartatina jest super ale ma koła nieskrętne, jeździłam nią po sklepie i nie było mi za wygodnie. Fyn się prowadzi jednym palcem. Szkoda tylko że kosztują tak dużo :(

A to fura naszej księżniczki

SDC16910.JPGSDC16911.jpgSDC16912.jpg

aż się zapociłam wczoraj jak się zapoznawałam z tym pojazdem ;-)

Daszek gondolki trochę wyblaknięty ale tylko ja to widzę nikt z domowników tego nie zauważył ;-) a reszta super stan, spacerówka i fotelik nawet nie były używane. Wózek jest według mnie lekki, zwrotny niesamowicie, bardzo łatwo wypina i wpina się wszystkie elementy, ma ogromne koła i o takie nam chodziło i gondola też jest całkiem spora oby tylko dzidzi spodobał się tak samo jak mi :tak:

reklama
Do góry