reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

Ale wiecie jak to jest, co czlowiek to inna opinia i nie ma co im wierzyc (skoro jak piszesz Josie, ze sie sklada z siedzonkiem, to nie wiem skad im to sie wzielo) :tak:
Trzeba przekonac sie samemu :tak:

Wczoraj jane odpowiedzialo mi szybko z lista sprzedawcow, ale jak im zadalam pytanie o roznice miedzy rider a muum, to juz cisza :no:
Josie, a jaki to dystrybutor?
Moze skrobne do niego by mi odpowiedzieli z tymi roznicami

tu jest dystrybutor do ktoreg pisalam: Euro-Trade – Dla Dzieci – wyłączny importer i dystrybutor marek: Graco, Jane, Playgro oraz linii artykułów do karmienia Fisher-Price w Polsce
i jeszcze poszlam przetestowac jak sie sklada ze spacerowka zamontowana, nie sciagalam kolek,budki ani palaka, i wyglada to tak po zlozeniu:

DSC01499.jpgDSC01500.jpgDSC01501.jpg

zreszta nawet na ich reklamowce masz skladanie z siedziskiem Nuevo Muum de Jane en [url]www.bebesdana.com - YouTube[/URL]

i na reklamowce to siedzisko est w druga strone wlozone chyba wiec nawet lepiej pasuje

co do chybtliwosci, no to faktycznie troche luzu jest ale nie az tyle co w unlimicie.

Ostatnia edycja:
reklama
Wozki JANE sa naprawde super i tak jak pisalam wczesniej jedne z najbezpieczniejszych na swiecie.
Kazda z nas kupuje taki wozek w ktorym znajduje to co je jest potrzebne i dostosowuje swoj wybor do swoich potrzeb no i oczywiscie upodoban.
obrze ze mamy taki wybor na rynku choc z drugiej strony to zwariowac mozna kiedy ma sie juz podjac decyzje bo jeden lepszy i piekniejszy od drugiego:-D

Ja bylam pewna swojego wyboru
ABC DESING 3TEC
wózek ABC DESIGN 3 TEC 2011 wszystkie kolory (2180252828) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
przez ostatnich kilka miesiecy jednak kiedy przetestowalam okazalo sie ze wozek nie spelnia moich oczekiwan mimo sie w nim zakochalam musialam szukac innego:-(.
A na moj wybor ma wplyw to gdzie mieszkam i jaka pogode tu mamy. Na ta chwile nasz wybor padl na
CARINO
NOWOŚĆ!!! WÓZEK CARINO+FOTEL+TORBA+MEGA GRATIS!!! (2163315600) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
kolor czarny:-)

Załączniki

• carino-42.jpg
    carino-42.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 100
Ostatnia edycja:
Josie, dzieki, jestes nieoceniona! :tak: teraz tylko musze przekonac mojego leniwca, by pojechaac gdzies go zobaczyc :dry:
Oczywiscie takze podrajcowal sie nizsza cena, ale na tym sie skonczylo ehhh...
Spodobal mu sie takze wymiar tego wozka po zlozeniu, jest chyba mniejszy nizl rider, chociaz tamten byl takze dosc zgrabny... (i-move byl chyba najwiekszym gigantem w ten dziedzinie..) nie wiem co faceta napadlo z tymi gabarytami, bo bagaznik mamy spory, no ale mu sie wtracac nie bede ;-)

Spodobaly mu sie takze wymiary, chyba jest mniejszy po zlozeniu niz rider, mimo, iz tamten taki zno duzy takze nie byl (chicco i-move byl chyba do tej pory
Dzieki za namiary na dystrybutora, ten sam email, pod ktory wczoraj juz napisalam i Pani najpozniej do jutra da mi wykaz roznic pomiedzy jane rider i muum, a takze roznice miedzy opcjami transporter a matrix :tak:
Jesli nie znajde tu muum, to wysylam rodzicow na zwiad w Poznaniu :tak: a i siostre we Francji hihih, namiary na sklepy juz mam, tylko oni jeszcze nie wiedza, ze czeka ich ten zaszczyt ;-)
Ja mam przeznaczona pewna kwote na wozek, ale jesli moze z 750euro zejsc na 550 to bedzie mnie to cieszyc :tak:
W miedzyczasie jeszcze poluje, by zobaczyc bugaboo :zawstydzona/y:

Gkvip- sliczy wozek, taki elegancki z tymi bezowymi polaczeniami :tak: masz racje, bezpieczenstwo, solidnosc to jedno, ale musi po prostu odpowiadac naszym wymaganiom :tak: ja takze nie mam ochoty zmieniac wozka po 3miesiacach :baffled:

Ostatnia edycja:
Gkvip podoba mi się ten carino, mój styl :tak:, zwłaszcza spacerówka :tak:

Mój 4runner (kolor sand beige) już stoi w sypialni, złożony w wersji z gondolą (spacerówkę też sprawdziliśmy), nowiutki i pachnący :cool2: A Wy dziewczyny trzymacie zakupione wózki złożone w jakiejś folii? Nasz na razie stoi cały, żeby nacieszyć oko, ale chyba musimy coś z nim zrobić, przecież to jeszcze 3 m-ce :confused:

Moj wozeczek stoi w pudełku w komorce, a tez chetnie postawilabym go w domu , zeby cieszyc oko. Niestety nie ma miejsca i córka kazałaby sie w nim wozic.

ja polecam tym dziewczynom ktore kupily nowe wozki rozpakowac je i wywietrzyc. w poprzedniej kupilam wlasnie baby merca tylko tastarsza wersje z miekkim nosidlem i ponad miesiac wietrzyl sie w osobnym pokoju bo tak "pachnial" nowoscia a doslownie jakas chemia. az oczy piekly jak sie do tego pokoju wchodzilo. no ale wywietrzyl sie i bylo ok. albo chociaz sprawdzic w kartonie czy wozek nie smierdzi ta nowoscia

Tialana to gratuluję zakupu:-) będziemy miały takie same wózki tylko kolor inny:-) Widziałaś go na żywo? Jakie wrażenie?

reklama
Nie widziałam go na żywo, nawet przejechałam się po okolicznych sklepach i komisach z wózkami żeby go może gdzieś zobaczyć i obadać ale mi się nie udało jedynie dowiedziałam się że te wózki są bardzo chodliwe i jak się pojawiają to szybko znikają więc stwierdziliśmy że bierzemy ten, kosztować nas będzie 500zł więc w razie czego nie będzie nam żal wymienić go na inny ale chyba nie będzie takiej potrzeby ;-)

A który Wy wybraliście kolor?

Do góry