reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki

josie, to jest jane muum?
kurcze nie widzialam go niestety w sklepie :no: moze jeszcze poszukam...

gkvip- to siedzenie w jane rider nie wydawalo mi sie wlasnie male, ma ten wklad, ktory po wyciagnieciu daje ladna spacerowke, potem mozna dokupic stopien w ten sposob staje sie spacerowka dla wiekszego szkraba. Rozkladala sie tez ladnie na lezaco- tylko, ze dziecko nie spalo na plasko a dupke mialoby takim wglebieniu, bo mi sie wlasnie wydawalo jakos bardziej bezpieczne, niz calkowicie na plasko

Josieee mam pare pytan, bo mnie to muum zaintrygowalo, mozesz mi powiedziec, czy on te jest przekladany przod/tyl do rodzica? czy mozna np. w razie potrzeby jechac tymi duzymi kolkami? (snieg, piach)???
Jak po zlozeniu Ci sie wydaje?
Czy jest stabilny?

No no, tu roznica miedzy jane rider a muum to 200euro a ja jakos nie dopatruje sie zadnej jakiejs roznicy, wiec sie podjaralam :tak:;-)

Ostatnia edycja:
reklama
sicilpol - ja pisalam o tej gondolo-foteliku ze jest male ze tylko na max 3miesiace, a spacerowka jest kubelkowa a co za tym idzie nie rozlozysz jej na plasko. W wersji MUUM, SOLO lub ULTIMA juz masz inna spacerowke i w niej polozysz dzieciatko na plasko lub na boczku a nie z dupka w dolku.

sicil , tak ja mam muum z opcja matrix, spacerowka jest jeszcze szersza niz w unlimit, na pewno duzo wieksza niz w rider bo tam to taka kubelkowa. ta sie rozklada na prawie plasko - jest minimalny kat, na pewno maluszek i na boku sie wyspi. siedzisko bardzo latwo sie przeklada przod-tyl, wszystko sie montuje w stelazu na klik.

co do kolek - przednie mozna zablokowac, nie sa jakos mega male, ja licze ze daja rade na piachu... ale nie dam ci gwarancji bo jezdzilam tylko po podlodze:)

sklada sie bosko. mozna zlozyc z zamontowana spacerowka, albo bez niej, wtedy jest jeszcze mniejszy. ogolnie sa dwa przyciski po bokach, wciskasz je i on sie sklada,, tu masz zdjecie po zlozeniu: Jane Muum + Matrix Nowość 2012 Bielsko (2174642575) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
sa tez filmiki na youtube, jak co to moge jutro zrobic jakies foty czy pomierzyc

ja tez mialam watpliwosci co do tej gondoli, ale mega mi odpowiada jej funkcjonalnosc do auta, a jakby sie okazala zbut szybko za mala to kupie uzywana capazo na jesien/zime, pasuje do tego stelaza a jest duzo wieksza. ale jak zobaczylam jak sie rozklada spacerowka to mysle ze spacerowka plus dobry spiworek starcza. ogolnie matrix ma w srodku 70cm dlugosci.

w ogole ten wozek w polsce wchodzi w kwietniu, ale ja pisalam do dystrybutora na polske i okazalo sie ze mieli pare egzemplarzy na magazynie.

Dzieki gkvip i josie za info :tak:

Mnie wlasnie to siedzisko w rider podeszlo jako jedno z wiekszych, widzac inne mini-kubelki czy strzepy siedzonek w modelach quinny, chicco czy mima :eek:
Ale skoro muum ma jeszcze wieksze siedzonko, do tego sie ladnie sklada z spacerowka (dla mnie mus, bo potem do samolotu to bida bedzie)
Musze koniecznie zobaczyc ten model na zywo

Szukalam na forach, ale jest rzeczywiscie to nowy model i malo info o nim :no: Na hiszpanskim pisza, ze to nowa-ekonomiczna wersja ridera, ze wiecej plastiku, chybotliwa-bo lzejsza i ze wlasnie nie sklada sie z siedzonkiem.
Siostra podobne znalazla opinie na francuskich forach.
Ale wiecie jak to jest, co czlowiek to inna opinia i nie ma co im wierzyc (skoro jak piszesz Josie, ze sie sklada z siedzonkiem, to nie wiem skad im to sie wzielo) :tak:
Trzeba przekonac sie samemu :tak:

Wczoraj jane odpowiedzialo mi szybko z lista sprzedawcow, ale jak im zadalam pytanie o roznice miedzy rider a muum, to juz cisza :no:
Josie, a jaki to dystrybutor?
Moze skrobne do niego by mi odpowiedzieli z tymi roznicami

kasiulka mogę go obejrzeć :tak: violapop już raz pisała że jej sąsiadka go ma i że jest zadowolona ja po opisie też stwierdzam że właśnie czegoś takiego szukamy ale zawsze lepiej jeszcze popytać ;-)

Mój wózek przyjdzie pod koniec tego tygodnia lub na początku przyszłego,ponieważ kolor który wybraliśmy na magazynie mają ,ale z wyściółką polarową a ja chcę z bawełnianą na lato taka lepsza, myślę i jestem zmuszona poczekać.
Mi się podoba ,ale wiecie każdy wózek odkryje swoje wady i zalety podczas dłuższego użytkowania.
tialana jak masz okazję to sobie zobacz na żywo,a jaki kolor masz okazję kupić?

Ja po rekonesansie sklepowym zostaje przy Casualplay. Zamierzam kupic z 2 ręki. Za połowe ceny są w super stanie. Tym bardziej, że znajomi pożyczą mi fotelik, gondole. W sumie spacerówkę muszę tylko kupić.

reklama
Do góry