reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki, wózeczki

reklama
dodi jak dla mnie jest super bo ja to pchla jestem hehe ale kusi mnie ten drugi:) sa identyczne tylko rama sie roznia no i ta 100 ale to juz malo wazne:) i chyba sie skusze na tego warriora:)torba lepsza nawet w srodku ma taka podkladke jak gdzies wypadnie malca przewinac to jest do rozlozenia:)bajerki to sie placi...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No 100zł to juz nie jest wiele, przy takiej cenie:) Bierz, który ci sie bardziej podoba:)
Widze że jest dość ciężki, chyba że nie musisz dzwigać go na piętro.. nawet cięższy od mojego, a juz ta waga mnie przeraziła heh:) ale powiem Ci, że podoba mi się!

dodi jeden i drugi prowadzi sie leciutko:) wrecz super a waga mi nie przeszkadza mieszkam w domku takze mam luzik tylko 5 schodkow do domku...tylko zastanawia mnie gwarancja na stronach daja 24 miesiace a pan mi powiedzial rok hmm

A jednak wybrana opcja nr dwa:) teraz trzeba czekac na telefonik ze wozeczek przyszedl :) juz nie moge sie doczekac jak bedzie stal w pokoju i sie nim pochwale :)

Anulka, mierzyliście może tą gondole w Warrior? Zastanawiam się nad nim, widziałam go w sklepie. Swietnie się prowadzi i podoba nam się. :) Zapomniałam go zmierzyć, bo w opisach ma 79 cm dugości gondoli, a na forach piszą, że w rzeczywistości ma 75... Byłabym wdzięczna za info?

danuska nie mam pojecia ile ma nie mierzylismy wystarczylo mi ze do mnie pasuje bo ja pchelka jestem hehe ja tez widze w opisach 79 ale moze to jest od sciany do sciany liczone a ze po 75 maja to od srodka ktos pomierzyl jak jest wyscielone nie mam pojecia.

reklama
hehe widzę, że Warrior jest w temacie:-) my tez zamawiamy go w przyszłym tyg:-) tylko nam się podoba w brązach i musimy sie na wzór zdecydować:-) już go oglądaliśmy, prowadziliśmy i jest strasznie zwinny:-) rodzice kupują wózeczek wnuczce więc ten koszt nam odpada, ale powiem Wam, że one wcale nie są drogie w porównaniu do innych 3 w 1 a są fajne:-)

Do góry