reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki, wózeczki

reklama
My decydujemy się na Implast Bolder Ecoline.
Oglądałam na żywo i bardzo mi się podoba.
Bardzo lekko się go prowadzi i gondolka jest bardzo duża :)
Wybraliśmy kolor STONE.

Pozdrawiam serdecznie

marita.jpg

Dziewczyny - to moj typ wozka - Roan Marita, strasznie mi sie podoba, ma duzo dobrych opini. Zastanawia mnie jedno, czy latem w upaly nie bedzie dziecku za goraco. przy budce nie ma zadnej siatki - przewiewu. Mozna chyba tylko obnizyc budke i zainstalowac parasolke...
bede wdzieczna za opinie.

miriam, myślę, że to nie jest niezbędne, zawsze możesz faktycznie odczepić budkę..
maqnio, a jaki jest ten wózek, sztywny? czy buja się? ja niby zdecudowana jestem na jedo, a teraz mnie wątpliwości dopadły.. bo kolory tych implastów są rewelacyjne i też mi się akurat podoba ten Twój, no i ma sporą gondolę.. tyle, że dla Pawła ważne jest aby był zamortyzowany a nie sztywny..

ja też byłam zdecydowana na implasta bo są piękne i gondolkę mają dużą, ale poczytałam na forach, że dziewczyny narzekają na małą spacerówkę :baffled: i się rozmyśliłam
za to jedo ma wszędzie b. dobre opinie
i waham się między nim a dakar firmy nurse (mało popularny, ale ma wszystko czego pragnę ;-))

konwalianka a ty dzisiaj jedziesz obejrzeć jedo do piaseczna? dasz znać czy są te trójkołowe Fyn3? będę baaaardzo wdzięczna

Pippi wszyscy mi te trójkołówki odradzają, nawet w dwóch sklepach z wózkami- że zimą ciężko się pcha itp

mi skolei znajomi polecaja trojkolowe np Quinny i twierdza, ze sa super w terenie i trudnych warunkach. ja sie nie moge do tego przekonac, mnie 4 kola wydaja sie stabilniejsze!

reklama
miriam, myślę, że to nie jest niezbędne, zawsze możesz faktycznie odczepić budkę..
maqnio, a jaki jest ten wózek, sztywny? czy buja się? ja niby zdecudowana jestem na jedo, a teraz mnie wątpliwości dopadły.. bo kolory tych implastów są rewelacyjne i też mi się akurat podoba ten Twój, no i ma sporą gondolę.. tyle, że dla Pawła ważne jest aby był zamortyzowany a nie sztywny..
Konwalianko ten implast ma amortyzatory i leciutko sie prowadzi:)

Do góry