reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki, wózeczki

właśnie wyczytała ze cena jest 950 zł razem ze spacerówką nie ma przekładanej rączki i to jet niestety minus ale można zamontować spacerówkę przodem do kierunku jazdy.
Pojadę go obejrzeć i wszystkiego się dowiem :-)

No to nie drogi, a nawet tani bym powiedziala :-)
Montowanie przodem i tyłem mnie nie urządza, bo nie wybrażam sobie żonglowania spacerówką z dzieckiem w środku (albo i bez) za każdym razem kiedy wieje/świeci maluszkowi w twarz, albo kiedy dam mu chrupka i bede chciala mieć podgląd czy sie nie dławi np...

reklama
a ja po kilku dniach czytania i przeglądania - ale na razie tylko w necie mam dwa typy:

..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: DAKAR (4w1) głęboko- spacerowy + fotelik PICCOLA + torba

i drugi
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: Implast BOLDER 3 głęboko-spacerowy z torbą + fotelik (3w1)

oba najbardziej podobają mi się w wersji czerwonej :-)

sugerowałam się przede wszystkim wielkością gondoli, bo chcę jak najdłużej w zimie jeździć i wagą spacerówki
oba mają też pompowane koła i trzy, bo mi się trójkołowce podobają

no i jestem w kropce - Dakar ma pasy w gondoli i samą gondolę tez można pasami przypiąć, tylko ta dziwna rączka...
Bolder za to przekładaną rączkę i w gondoli i w spacerówce

a co wy myślicie? który wam się bardziej podoba? potrzebuję porady, a kto jest lepiej zorientowany w temacie jak nie wy:-)

pippi ha! mamy identyczny gust:) ja juz mam swoja wybraną i tylko czekam az sie cieplej zrobi, to pojedziemy ja kupic: moj typ ilmplast bolder, kolor olympic:-) on ma 4 koła. wózeczki sa fajne, bo mają spore gondolki. jak wejdziesz sobie na allegro, tam jest wszystko super opisane, wszystkie wymiary, funkcje itp.:)

Ostatnia edycja:
maqnio fajnie, że ktoś ma taki sam gust :-) ja też się skłaniam do boldera, bo gondolę ma największą, no i też cenę przystępnączytałam właśnie o wymiarach na różnych stronach, zaraz zajrzę też na allegro
a widziałaś go już na "żywo" w sklepie?
bo muszę właśnie popatrzeć w realu, przejechać się....

maqnio piona, a jak!:-) jak jeszcze powiesz, że ten sam kolor upatrzyłyśmy - mi się najbardziej czerowny podoba, chociaż ten zielony trawiasty też mnie kusi - taki wesoły

pippi..no z kolorkiem to chyba sie nie zgrałysmy, mnie sie podoba ten zielono-niebieski..taki jaskrawy:)ale te kolorki co ty upatrzyłaś tez sliczne!

reklama
Do góry