reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki, wózeczki

reklama
Margeritka, ładny ten wózek. Tylko nie znalazłam ile ma gondola? Jednak on jest chyba dosc drogi bo kosztuje ok 2 tysi z tego co widziałam, tak? Ja szukam czegos tak do max 1400zł.
Podoba mi sie kilka w bardzo dobrej cenie, takie polskich producentów, ale mój mówi, że nie! On chce jakis "porządny". Nie rozumiem go - polski nie moze byc porzadny? :crazy:
I nie wiem za bardzo jakie własnie wymiary powinna miec gondola, żeby była ok, a nie za mała. Najmniejsze widziałam własnie 75/35cm. Czy nie powinna byc wieksza, szczególnie szersza?

katerinka wiesz co podejdź do sklepu niech paniw sadzi Ci śpiworek czy kocyk jeszcze i zoabaczysz co i jak,bo ponoć te 75cm to wcale mało nie jest jak pytałam znajomych a w sumie po co nam kolumbryny takie :szok: przecież dzidzia no rośnie szybko,ale bez przesady,że będzie miała pół roku i metr wysokości :-D A w marcu ja się umówiłam z panią ze sklepu ,że tak będziemy porównywały,bo teraz w połowie marca mają przyjść wiosenne kolekcje wózków.Porządny no właśnie czasem tylko za metkę płacimy więc powiedz swojemu mężowi ,żebyście obejrzeli na żywo i "pomacali" wózeczki

Orchidea, tak tez zrobie. Co do wielkosci tej gondoli to ja sie zastanawiam bardziej nad szerokoscia - czy takie 35 cm np jest wystarczajace. Bo długosc to sie zgadzam, ze ok. No i tez sie nad kółkami waham - piankowe czy pompowane?? :baffled:

katerinka w sklepie oblukaj co i myslę,że to najlepsze będzie a kobitka też pewnie doradzi lepiej,bo wie jakie sprzedaje często jakie są plusy i minusy wózków itd,,,
dodi wózio super,ale no nie mój typ stelaża

reklama
W sumie to nie patrze tak na stelaz, wolałabym, żeby na dole był materiałowy koszyk.. no ale i tak później chce lekką spacerówke, więc interesuje mnie tylko duża gondolka, no i kolorki mają ładne... cena tez nie jest jakaś kosmiczna:):) musze go zobaczyć na żywo w sklepie

Do góry