reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZKI-jakie kupujemy , polecamy

Hej dziewczyny, a ja kupilam ostatnio wozek najprostszy bez udziwnien i za wydaje mi sie optymalna cene :-) RAF-POL WÓZEK FENIX 3w1 GŁĘBOKI+SPACER+FOTELIK (1996586316) - Aukcje internetowe Allegro co prawda nie kupywalam go przez allegro a od mojej mamy kolezanki, uzywany za 380 zl :-) wiec co nieco zaoszczedzilam :):) i przed kupnem mialam mozliwosc sprawdzenia go i przetestowania, super sprawa bardzo fajny w obsludze zwrotny, lekki i w ogole fajny, wiec jestem zadowolona z zakupu :)

reklama
Hej dziewczyny, a ja kupilam ostatnio wozek najprostszy bez udziwnien i za wydaje mi sie optymalna cene :-) RAF-POL WÓZEK FENIX 3w1 GŁĘBOKI+SPACER+FOTELIK (1996586316) - Aukcje internetowe Allegro co prawda nie kupywalam go przez allegro a od mojej mamy kolezanki, uzywany za 380 zl :-) wiec co nieco zaoszczedzilam :):) i przed kupnem mialam mozliwosc sprawdzenia go i przetestowania, super sprawa bardzo fajny w obsludze zwrotny, lekki i w ogole fajny, wiec jestem zadowolona z zakupu :)
oj to nie dla mnie...nie podobają mi się takie wózeczki-ale to oczywiscie tylko moje zdanie.:tak:

Dziewczyny mi spodobał się ostatnio Tako Laret, czy któraś miała jakieś doświadczenia z tym modelem?
NOWOŚĆ !! TAKO LARET 2011/ 3w1/20 elemen/ HIT !! (2009663390) - Aukcje internetowe Allegro
całkiem fajny-prosty,ładny

a mi się podoba ;-) fajny prosty bez udziwnień :tak:

ja się nie wypowiadam więcej na temat wózków, bo mnie się podoba najprostszy z najprostszych (Roan Marita)... Zakochalam sie w tym wózku i zaden inny mi sie nie spodoba obecnie:p

mam nadzieje tylko, ze każda z nas będzie zadowolona ze swojego wyboru:)

Nikinika -
laret jest ok. polecam. ;] Jak masz mozliwosc i okazje, a do tego Ci sie podoba. Bierz.

Ania super! W moim typie a do tego jak po znajomosci to nic tylko sie cieszyc ;-)
Nie no chyba nie zrezygnuje z tego kunerta juz..jak widze te troj kolowce albo xlandery w tym dziwnym ksztalcie.. :baffled: to tym bardziej utwierdzam sie w tamtym wyborze..
Ale to jeszcze troszke czasu, na samiutenki koniec ;-)

A mój Tako laret stoi w domku:-)I czeka na maluszka.Jedyny minus tego modelu jest ta rama i bardzo łatwo się rysuje (mój jak upchał w samochodzie to mam z 5 rys widocznych)ale postanowiłam że jak za bardzo się porysuje to ramę tą kolorową pomalujemy na czarno i tyle:-)

A ja od godziny walczę ze składaniem wózka :wściekła/y:
Namocowałam się z adapterami a wystarczyło nacisnąć guziczek hehe :D ale jaki ubaw przy tym ojoj :-D

:) wszystkie niby łatwo się składają, ale ile minęło czasu zanim nauczyłam się swój obsługiwać :-D
Te guziczki nic nie mówiły, że to na nie trzeba nacisnąć ;-)

reklama
:) wszystkie niby łatwo się składają, ale ile minęło czasu zanim nauczyłam się swój obsługiwać :-D
Te guziczki nic nie mówiły, że to na nie trzeba nacisnąć ;-)

no właśnie jakieś niewychowane mogły krzyczeć naciśnij mnie :-D a ja mało adapterów nie połamałam :-)

Do góry