reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZKI-jakie kupujemy , polecamy

a nam właśnie wózek przyszedł :-) taki ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: BUZZ 3 2012 wózek spacerowy tylko na tej stronie jest już model 2012, a my wieliśmy z 2011 różni się tylko że nie ma kółek czrnych tylko srebne... na razie tylko spacerówka a po Nowym roku dokupimy gondole... nie wiem czemu ale jest taniej kupować osobno niż w zestawie... w Anglii zaczynają się przeceny więc był tańszy o 100 funtów niż normalnie:tak: więc postanowiliśmy skożystać... jak mąż wróci to rozpakujemy i zobaczymy jak działa:-)

reklama
a ja jakaś uczulona na te trójkołowce. ;o

jednak o gustach się nie dyskutuje i mam nadzieję, ze kazda mamusia jak i reszta rodzinki będą zadowoleni ze swoich wyborów:)))

my też zastanawialiśmy się czy nie lepiej poczwórny, ale ten jest bardzo stabilny, nic go nie przewróci...i fajnie się prowadzi... no chyba że Ci o wygląd chodzi

abed - ja to taka stara maleńka... klasycznie, prosto, funkcjonalnie. Wygodniej mi jakoś operuje się czterokołowcem no i stabilniejszy dla mnie jednak. :)))) Niech Wam ładnie służy wózeczek:)

reklama
Do góry