reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WÓZKI-jakie kupujemy , polecamy

a nam właśnie wózek przyszedł :-) taki ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: BUZZ 3 2012 wózek spacerowy tylko na tej stronie jest już model 2012, a my wieliśmy z 2011 różni się tylko że nie ma kółek czrnych tylko srebne... na razie tylko spacerówka a po Nowym roku dokupimy gondole... nie wiem czemu ale jest taniej kupować osobno niż w zestawie... w Anglii zaczynają się przeceny więc był tańszy o 100 funtów niż normalnie:tak: więc postanowiliśmy skożystać... jak mąż wróci to rozpakujemy i zobaczymy jak działa:-)

reklama
a ja jakaś uczulona na te trójkołowce. ;o

jednak o gustach się nie dyskutuje i mam nadzieję, ze kazda mamusia jak i reszta rodzinki będą zadowoleni ze swoich wyborów:)))

my też zastanawialiśmy się czy nie lepiej poczwórny, ale ten jest bardzo stabilny, nic go nie przewróci...i fajnie się prowadzi... no chyba że Ci o wygląd chodzi

abed - ja to taka stara maleńka... klasycznie, prosto, funkcjonalnie. Wygodniej mi jakoś operuje się czterokołowcem no i stabilniejszy dla mnie jednak. :)))) Niech Wam ładnie służy wózeczek:)

reklama
Do góry