reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WÓZKI-jakie kupujemy , polecamy

Hej dziewczyny, a ja kupilam ostatnio wozek najprostszy bez udziwnien i za wydaje mi sie optymalna cene :-) RAF-POL WÓZEK FENIX 3w1 GŁĘBOKI+SPACER+FOTELIK (1996586316) - Aukcje internetowe Allegro co prawda nie kupywalam go przez allegro a od mojej mamy kolezanki, uzywany za 380 zl :-) wiec co nieco zaoszczedzilam :):) i przed kupnem mialam mozliwosc sprawdzenia go i przetestowania, super sprawa bardzo fajny w obsludze zwrotny, lekki i w ogole fajny, wiec jestem zadowolona z zakupu :)

reklama
Hej dziewczyny, a ja kupilam ostatnio wozek najprostszy bez udziwnien i za wydaje mi sie optymalna cene :-) RAF-POL WÓZEK FENIX 3w1 GŁĘBOKI+SPACER+FOTELIK (1996586316) - Aukcje internetowe Allegro co prawda nie kupywalam go przez allegro a od mojej mamy kolezanki, uzywany za 380 zl :-) wiec co nieco zaoszczedzilam :):) i przed kupnem mialam mozliwosc sprawdzenia go i przetestowania, super sprawa bardzo fajny w obsludze zwrotny, lekki i w ogole fajny, wiec jestem zadowolona z zakupu :)
oj to nie dla mnie...nie podobają mi się takie wózeczki-ale to oczywiscie tylko moje zdanie.:tak:

Dziewczyny mi spodobał się ostatnio Tako Laret, czy któraś miała jakieś doświadczenia z tym modelem?
NOWOŚĆ !! TAKO LARET 2011/ 3w1/20 elemen/ HIT !! (2009663390) - Aukcje internetowe Allegro
całkiem fajny-prosty,ładny

a mi się podoba ;-) fajny prosty bez udziwnień :tak:

ja się nie wypowiadam więcej na temat wózków, bo mnie się podoba najprostszy z najprostszych (Roan Marita)... Zakochalam sie w tym wózku i zaden inny mi sie nie spodoba obecnie:p

mam nadzieje tylko, ze każda z nas będzie zadowolona ze swojego wyboru:)

Nikinika -
laret jest ok. polecam. ;] Jak masz mozliwosc i okazje, a do tego Ci sie podoba. Bierz.

Ania super! W moim typie a do tego jak po znajomosci to nic tylko sie cieszyc ;-)
Nie no chyba nie zrezygnuje z tego kunerta juz..jak widze te troj kolowce albo xlandery w tym dziwnym ksztalcie.. :baffled: to tym bardziej utwierdzam sie w tamtym wyborze..
Ale to jeszcze troszke czasu, na samiutenki koniec ;-)

A mój Tako laret stoi w domku:-)I czeka na maluszka.Jedyny minus tego modelu jest ta rama i bardzo łatwo się rysuje (mój jak upchał w samochodzie to mam z 5 rys widocznych)ale postanowiłam że jak za bardzo się porysuje to ramę tą kolorową pomalujemy na czarno i tyle:-)

A ja od godziny walczę ze składaniem wózka :wściekła/y:
Namocowałam się z adapterami a wystarczyło nacisnąć guziczek hehe :D ale jaki ubaw przy tym ojoj :-D

:) wszystkie niby łatwo się składają, ale ile minęło czasu zanim nauczyłam się swój obsługiwać :-D
Te guziczki nic nie mówiły, że to na nie trzeba nacisnąć ;-)

reklama
:) wszystkie niby łatwo się składają, ale ile minęło czasu zanim nauczyłam się swój obsługiwać :-D
Te guziczki nic nie mówiły, że to na nie trzeba nacisnąć ;-)

no właśnie jakieś niewychowane mogły krzyczeć naciśnij mnie :-D a ja mało adapterów nie połamałam :-)

Do góry