reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZKI-jakie kupujemy , polecamy

Kasiulka nie jest taki mały ten daszek, jak jest rozłożona na płasko to totalnie przykrywa dziecko, nawet w tej najbardziej pionowej pozycji słońce nie razi, miałam kupić xlr, ale te mi się wizualnie bardziej podobają:)

reklama
Ja używam Quinny Buzz 4 , bardzo fajny, wygodny, płynie po chodnikach ;-) do tego parasolka, w zestawie jest tez spiwor ( cozy toes) siatka od owadów, dodatkowa oslonka od wiatru- dopinana, i oczywiście połowiec od deszczu , 2 siedzinka jedno od urodzenia ( podobno można ale dla mnie to bynajmniej okrutne) a 2 od 18 miesięcy . Rama lekka , rozkłada sie sama ;-) ułatwia życie jak wyciagasz z auta z dzieckiem na ręku , wada jest ze zajmuje dużo miejsca, maly kosz na zakupy no i cena tez, do najtańszych niestety nie należy , ale warty swojej ceny ;-)

Co do mniejszych wózków z kevinem miałam Quinny Zapp np. ( bo mialam mi manu i checco na szerokich kolach) ale świetny ale nie miał rozkladanego oparcia niestety teraz czegoś będę szukać w tym fasonie ale zeby dziecko spalo wygodnie ;-)

kamila czym on się różni od Mury bo wizualnie podobne bardzo? Bo ja chyba kupię MC Murę, tylko mnie troche przeraża wizja zimy w nim

edit: aaaa już widze, inne koła mają:)

Ja kierowałam się tym żeby był uniwersalny bo chciałam zostawić dla drugie dziecka . Kupiłam beżowy wózek anex cross i świetnie się sprawdził .

reklama
Do góry