reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WÓZKI-jakie kupujemy , polecamy

reklama
fajowy, podobny do naszej Maritki bajecznej:D:p

też się zastanawialismy nad granatowym z białą skórką, ale skonczylo się na innym:)

ja myslałam tez o maricie ale przegrala ze wzgeldu na brak mozliwosci montazu maxi cosi - marita wygladem mi sie bardzo podobala, bardzo podobne sa - wlaśnie zapakowałam wózek i foteliki, obkręcilam wszytsko dodatkową folią bo jak zaniesiemy go do garażu to lepiej aby te moje białe kolorki nie zrobiły sie brudne...

bardzo ładny, bardzo:))) super. My nie potrzebujemy fotelika montować w ramę wiec u nas wszystko cacy..
uwielbiam takie proste wózki :p schowaj szczelnie , schowaj... niech będzie piękny w swoim czasie:)

Ostatnia edycja:
ehh jak przekonać męża do wymiany kółek w wózku ?? On pyta " po co" - ja mówię " żeby było ładnie"! a on do mnie"przecież te kółka które są - działają!, wiec nie ma potrzeby wymieniać"
a chodzi o to, że nasze kółka "dostały" już na naszym błocie i kamieniach i nie wyglądają idealnie.. wygladają na ... używane, i to mocno

jak przekonać? przysiądź do wózka i zacznij sama rozbierać kółka... powinien się zlitowac i sam tym zająć... mój by się zlitował..coprawda byłby nieco naburmuszony, ale...:p

Ivi zastanów się czy nowe kółka nie dostaną na wiosnę na tyle, że będą jak stare wyglądać? Jesli uważasz, że nie, to zamów na allegro, zamontuj (nie wiem jak w roanie, ale w jedo to sa takie fajne zasuwki a wymiana banalna) - stare kółka schowaj, a M pewnie nie zauważy :-p:-D

my jutro chyba tez zabierzemy sie za oglądanie naszego wózka po Dobrusi - jestem ciekawe jak sie ma gondolka po 2 latach zimowania w piwnicy... no i czy bardzo buda w stosunku do gondolki wyblaknieta - bo jak tak, to będzie trzeba gondolke troche na słonko wystawić ;-)

reklama
Do góry