reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZKI-jakie kupujemy , polecamy

reklama
fajowy, podobny do naszej Maritki bajecznej:D:p

też się zastanawialismy nad granatowym z białą skórką, ale skonczylo się na innym:)

ja myslałam tez o maricie ale przegrala ze wzgeldu na brak mozliwosci montazu maxi cosi - marita wygladem mi sie bardzo podobala, bardzo podobne sa - wlaśnie zapakowałam wózek i foteliki, obkręcilam wszytsko dodatkową folią bo jak zaniesiemy go do garażu to lepiej aby te moje białe kolorki nie zrobiły sie brudne...

bardzo ładny, bardzo:))) super. My nie potrzebujemy fotelika montować w ramę wiec u nas wszystko cacy..
uwielbiam takie proste wózki :p schowaj szczelnie , schowaj... niech będzie piękny w swoim czasie:)

Ostatnia edycja:
ehh jak przekonać męża do wymiany kółek w wózku ?? On pyta " po co" - ja mówię " żeby było ładnie"! a on do mnie"przecież te kółka które są - działają!, wiec nie ma potrzeby wymieniać"
a chodzi o to, że nasze kółka "dostały" już na naszym błocie i kamieniach i nie wyglądają idealnie.. wygladają na ... używane, i to mocno

jak przekonać? przysiądź do wózka i zacznij sama rozbierać kółka... powinien się zlitowac i sam tym zająć... mój by się zlitował..coprawda byłby nieco naburmuszony, ale...:p

Ivi zastanów się czy nowe kółka nie dostaną na wiosnę na tyle, że będą jak stare wyglądać? Jesli uważasz, że nie, to zamów na allegro, zamontuj (nie wiem jak w roanie, ale w jedo to sa takie fajne zasuwki a wymiana banalna) - stare kółka schowaj, a M pewnie nie zauważy :-p:-D

my jutro chyba tez zabierzemy sie za oglądanie naszego wózka po Dobrusi - jestem ciekawe jak sie ma gondolka po 2 latach zimowania w piwnicy... no i czy bardzo buda w stosunku do gondolki wyblaknieta - bo jak tak, to będzie trzeba gondolke troche na słonko wystawić ;-)

reklama
Do góry