reklama
love baby:)
Fanka BB :)
monia wóż cudny !!! Bardzo mi sie podoba !!!
Ja miałam trzasnąc foto naszego maxi cosi mura ale moj D postanowił go owinąć folią całego i każdą cześć (mamy mega remont/ plac budowy normalnie) żeby się nie zabrudził
jeszcze 2/3 tyg i po remoncie go odwine z tych osłon i zrobie foteczki
Ja miałam trzasnąc foto naszego maxi cosi mura ale moj D postanowił go owinąć folią całego i każdą cześć (mamy mega remont/ plac budowy normalnie) żeby się nie zabrudził
jeszcze 2/3 tyg i po remoncie go odwine z tych osłon i zrobie foteczki
guziczeek26
Anet bryczka super o i widzę,że wanienka już zakupiona;-)
dzieczynki a jak odświerzacie/pierzecie nowe wózki z tej chemi? niby mam instukcje jak co prać ale nie kumam ...;-) a może tylko wietrzycie???
no bo jak naprzykład wyprać wyściółkę gondoli? w środku jest taka pianka i boje się że może się zrypać po praniu intensywnym...oczywiście ręcznym
a może to tak tylko poprzecierać gąbeczką? ech nie wiem jak się za to zabrać....poradzcie jak Wy robicie;-)
no bo jak naprzykład wyprać wyściółkę gondoli? w środku jest taka pianka i boje się że może się zrypać po praniu intensywnym...oczywiście ręcznym
a może to tak tylko poprzecierać gąbeczką? ech nie wiem jak się za to zabrać....poradzcie jak Wy robicie;-)
guziczeek26
magdzia też nie wiem jak to zrobić... ja mam wózeczek używany, był prany ale i tak trzeba jeszcze raz wyprać po swojemu.
-Lorelain-
mag-dzia - ja nowego wózka nie bede prała. Tylko właśnie biały wkład z gondoli. Wrzuce do pralki na 30 minut na lekkie pranie. Nie wiem jak w twoim wózku ale w mutsy jest to na rzepy i łatwo sie wyjmuje do prania. Moim zdaniem wystarczy jak wózek tylko wywietrzeje.
reklama
love baby:)
monia jednorazowo zmieniajac watek z wozkow na remaont
Tak od 2 tyg mam remont i to taki uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Wylewki na podlogi, ocieplanie,skuwanie scian do golej cegly ,cala elektryka,instalacja ogrzewania centralnego i wodno/kan.
nida gips wszedzie ,malowanie szpachlowanie zabudowy,podwieszane sufity i moglabym tak wymieniac 2 godziny .
OGOLNIE TRAGEDIA W DOMU !!!
Maja skonczyc za 4 tyg (watpie)
Bardzo sie tym wszystkim stresuje.... Musibyc dobrze!
Anet super fura !
Tak od 2 tyg mam remont i to taki uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Wylewki na podlogi, ocieplanie,skuwanie scian do golej cegly ,cala elektryka,instalacja ogrzewania centralnego i wodno/kan.
nida gips wszedzie ,malowanie szpachlowanie zabudowy,podwieszane sufity i moglabym tak wymieniac 2 godziny .
OGOLNIE TRAGEDIA W DOMU !!!
Maja skonczyc za 4 tyg (watpie)
Bardzo sie tym wszystkim stresuje.... Musibyc dobrze!
Anet super fura !
Podziel się: