reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZKI-jakie kupujemy , polecamy

reklama
ja się nie wypowiadam więcej na temat wózków, bo mnie się podoba najprostszy z najprostszych (Roan Marita)... Zakochalam sie w tym wózku i zaden inny mi sie nie spodoba obecnie:p

manta - możemy sobie podać ręce ;) ja własnie mojego staruszka Roana wyniosłam z garażu i zaczynam "odświeżanie" :D Ale za wózkiem się nie rozglądam, bo gdzie ja znajdę drugi tak cudnie wyglądający i tak pięknie się kołyszący, z tak wielką gondolą? Na moje wiejskie tereny, pola, lasy i dziury jest idealny i nie chce innego:-D

a ja ma chicco i przy nim zostane. wiem, że mają bardzo rózne opinie, ale taki jest i już.

Ostatnia edycja:
ja polecam QUINNY BUZZ 4 , bardzo wygodny w prowadzeniu, pompowane kola, w zestawie z gondola + spiwor, 2 spacerowki jedna do roku , druga po 12 miesiacu ( mozna zakupic tylko jedna) do spaceroki dopinana ochrona przed wiatrem, siatka + spiwor i fotelik MAXI COSI rowniez ze spiworkiem ( bardzo fajna rzezcza ulatwiajaca zycie mamy jest isofix baza do fotelika , ktora montuje sie w samochodzie, ulatwia to wpinanie i wypinanie fotekika ) sa rozne kolory do wyboru, co prawda jest dosc drogi ale moim zdaniem godny uwagi :)

Ostatnia edycja:
K&M no to niech pierwsze 4 kółka służą maluchowi ;).
Ja własnie się zastanawiam jak jest z tym fotelikiem do mojego wózeczka. Jest całkiem wysoko w notach testów, ale cosik ludzie narzekaja, że bardziej od 3 miesiąca polecają.

Ostatnia edycja:
Hmm powiem tak, wczoraj jak byliśmy po wózek to przyszedl do sklepu koleś i pytał się czy są jakieś dodatkowe wkładki do fotelika X - mówił właśnie, że ma synka kóry urodził się 51 cm i jest do tego fotelika za malutki i leży w nim bardzo niewygodnie - sprzedawca powiedział, że fotelik i tak ma wkładke dla maluszkow i nic wiecej nie mają - polecił wkładanie pieluszek flanelowych, mojej koleżance w pracy urodziłas się córa 61 cm (duża po tatusiu) i okazało się że bardzo szybko wyrosła z maxi cosi city wiec tu chyba dużo zalezy od wielkości naszego malucha...

reklama
K&M no własnie tez o tym myślałam. Zobacze jaka mała będzie duża. Moja siostra miała ten wózek i była bardzo zadowolona z całości, fotelik bardzo dobrze sie sprawował, a mały nie urodził sie jakis gigant.

Ostatnia edycja:
Do góry