reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WÓZKI-jakie kupujemy , polecamy

reklama
ja się nie wypowiadam więcej na temat wózków, bo mnie się podoba najprostszy z najprostszych (Roan Marita)... Zakochalam sie w tym wózku i zaden inny mi sie nie spodoba obecnie:p

manta - możemy sobie podać ręce ;) ja własnie mojego staruszka Roana wyniosłam z garażu i zaczynam "odświeżanie" :D Ale za wózkiem się nie rozglądam, bo gdzie ja znajdę drugi tak cudnie wyglądający i tak pięknie się kołyszący, z tak wielką gondolą? Na moje wiejskie tereny, pola, lasy i dziury jest idealny i nie chce innego:-D

a ja ma chicco i przy nim zostane. wiem, że mają bardzo rózne opinie, ale taki jest i już.

Ostatnia edycja:
ja polecam QUINNY BUZZ 4 , bardzo wygodny w prowadzeniu, pompowane kola, w zestawie z gondola + spiwor, 2 spacerowki jedna do roku , druga po 12 miesiacu ( mozna zakupic tylko jedna) do spaceroki dopinana ochrona przed wiatrem, siatka + spiwor i fotelik MAXI COSI rowniez ze spiworkiem ( bardzo fajna rzezcza ulatwiajaca zycie mamy jest isofix baza do fotelika , ktora montuje sie w samochodzie, ulatwia to wpinanie i wypinanie fotekika ) sa rozne kolory do wyboru, co prawda jest dosc drogi ale moim zdaniem godny uwagi :)

Ostatnia edycja:
K&M no to niech pierwsze 4 kółka służą maluchowi ;).
Ja własnie się zastanawiam jak jest z tym fotelikiem do mojego wózeczka. Jest całkiem wysoko w notach testów, ale cosik ludzie narzekaja, że bardziej od 3 miesiąca polecają.

Ostatnia edycja:
Hmm powiem tak, wczoraj jak byliśmy po wózek to przyszedl do sklepu koleś i pytał się czy są jakieś dodatkowe wkładki do fotelika X - mówił właśnie, że ma synka kóry urodził się 51 cm i jest do tego fotelika za malutki i leży w nim bardzo niewygodnie - sprzedawca powiedział, że fotelik i tak ma wkładke dla maluszkow i nic wiecej nie mają - polecił wkładanie pieluszek flanelowych, mojej koleżance w pracy urodziłas się córa 61 cm (duża po tatusiu) i okazało się że bardzo szybko wyrosła z maxi cosi city wiec tu chyba dużo zalezy od wielkości naszego malucha...

reklama
K&M no własnie tez o tym myślałam. Zobacze jaka mała będzie duża. Moja siostra miała ten wózek i była bardzo zadowolona z całości, fotelik bardzo dobrze sie sprawował, a mały nie urodził sie jakis gigant.

Ostatnia edycja:
Do góry