reklama
mamba
Mamy październikowe 2007
Bardzo mi miło że podoba Wam się mój dom. Ciężko pracowaliśmy z mężem skromnie się pochwalę - mój projekt, jest co sprzątać. Wszystko jest w jednej kupie mimo, że duże gabarytowo to wszyscy jesteśmy bliziutko. Mój biedny mąż musi teraz sobie sam radzić ze sprzątaniem (z niewielką moją pomocą). Najbardziej kocham swoją kuchnię i jadalnię. Super jest w święta Bożego Narodzenia - choinkę wstawiamy 5 metrową i ubieramy ją cały dzień całą rodziną (babcie, dziadki, ciocie itd) Już w tym roku będzie jeszcze jedna osoba podziwiać świąteczną choinkę...........
Sunrise
Mamusia Adasia i Kingusi
Mamba dom piękny!!!!!!! My jesteśmy na etapie kończenia budowy (została obróbka skosów na poddaszu) i rozpoczynania wykańczania naszego domku (ok. 230 m2). Najbardziej czekam na ten moment, bo to wybór glazury, terakoty, kolory farb, meble, firaneczki...Planujemy przeprowadzkę na marzec przyszłego roku. Już się nie mogę doczekać.
mamba
Mamy październikowe 2007
No to najprzyjemniejszy okres przed Wami, gorsza strona tych przyjemności to wychodząca z kieszeni kasa i ciągły jej brak a tyyyyle chce się zrobić na raz...
Sunrise
Mamusia Adasia i Kingusi
Mamba wiemy już coś o tym... Tak wiele bym chciała mieć w tym domu a niestety fondusze mimo wszystko są ograniczone...
Sunrise
Mamusia Adasia i Kingusi
Diana bardzo ładny dom i wydaje mi się, że bardzo funkcjonalny. Ja z kolei zawsze marzyłam o domu z poddaszem użytkowym i taki właśnie mam. Na dole jest część dzienna a na poddaszu nocna. Gdzie macie działkę jeśl można spytać bo z Twojego Jaworzna do Dąbrowy bliziutko. Dom jednak mamy w Sławkowie.
Sunrise
Mamusia Adasia i Kingusi
Diana masz rację Jaworzna nie znam dobrze, ale przez babską ciekawość zapytałam...
Rudson
Mamy październikowe 2007
reklama
mamba
Mamy październikowe 2007
Rudson - to fajnie, że wracacie do Polski (bo jak zaczęła się budowa w Polsce..) Podziwiam Was jesteście bardzo odważni budując tu będąc tam. Pewnie macie kogoś kto wam dogląda budowy? Dom bardzo ładny, ciekawe jaki ma rozkład w środku.