reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wozki i cale szalenstwo zakupowe

Ja kupowałam ręczniki stacjonarnie, bo jednak ręcznik trzeba pomacać. Znajoma mówiła że golaska po kąpieli na ręczniku najlepiej położyć a wycierać (przykładając a nie pocierając) pieluszką tetrową.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

A muszę się pochwalić :D kupiłam dzisiaj wózek :D nie widząc go na żywo, ale cii.... riko brano ecco
1461941205-1d1mld.jpeg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
kamcia sliczny i ten kosz ( moje zboczenie ) :) Ja teraz czekam na premiere Camarelo Avenger w kolorze miety :) Doczekalam sie, oby mnie tylko cena nie zabila z okazji premiery, bo bedzie placz i lament :p

Uroczy wózek :) Ja mam ogromny problem z wyborem,podoba mi sie Amelis i Baby Design Husky i Lupo.Mam tylko straszny problem ze spacerówkami bo wydaje mi się że generalnie są dość niewielkie więc raczej długo nie będą służyć. Dziś spotkałam pewną mamę z Amelisem i aż podeszłam i zapytałam w jakim wieku jest maluch-miał 10 m-cy a już wyglądało że w najbliższym czasie bedzie mu ciasno (zaznaczam że wizualnie dziecko było "standardowych rozmiarów").No i tak pomyślałam że chyba wezmę gondolę od rodziny,a potem kupie jakąś lekką obszerniejszą spacerówkę.Chociaż z drugiej strony to chciało by się nowe,jeszcze taki wybór...Szczerze mówiąc łatwiej było mi wybrać samochód niż wózek ;)

Dziekuje :) mi tez sie bardzo podoba, zobaczymy jeszcze jak na żywo będzie.
Też chciałam miętowo biały, ale okazało sie że to nie mięta tylko wściekły turkus, to już wole szary ;)

Też lubie szary :) już sobie wyobrażam jak będzie wyglądał z różową pościelą i niunią w środku ❤

reklama
Ogarnełam te 91 stron w dwa dni :-) wcześniej tu nie zaglądałam, bo czekałam z wyprawką do 6 miesiąca. Teraz dopiero zaczynam sie rozglądać za czymkolwiek, ale jak patrzę na was dziewczyny, wy juz prawie wszystko macie!! a ja nie mam kompletnie NIC to troche sie martwię czy zdążę.
Okasia ty jesteś nieoceniona w recenzjach wózków - takiej osoby mi było trzeba :-)
przejrzałam wszystkie opcje, ktore podajecie i chyba najbardziej mnie przekonuje baby design dotty lub husky, rico brano albo x-lander. Niestety musze sie zdać na opinie innych użytkowniczek, bo nie będę w stanie obejrzeć na żywo :-/ a koniecznie chce wózek z Polski, bo nie dość że wybór jest ogromny to jeszcze cena przystępna. I kolorów do wybory cała paleta. Oczywiscie ja maniaczka szarego musze mieć wózek z szarym (plus jakis neutralny kolor)

Co do kosmetyków to ja używam w ciazy babydream i jest rewelacja. Dla dziecka tez będę te kupować. Jak zawsze nienawidziłam oliwek tak ta babydream jest świetna, szybko sie wchłania i nie zostawia plam na ubraniach. I juz dawni czytałam opinie o babydream i mają naprawdę dobre.

Ciuszki dopiero będę kupować w czerwcu, bo najpierw chce zrobić szafę w pokoiku, żeby mieć to gdzie trzymać. Po drugie boje sie, że jak zacznę kupować ubranka to sie nie zatrzymam :-) wiec zacznę dopiero za jakis czas. U nas płeć zostaje niespodzianką wiec wszystko bedzie unisex

Do góry