reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wozki i cale szalenstwo zakupowe

Ja mam płyn do prania i do płukania bobini, polecane na blogu srokao (jak wszystko co ostatnio kupuje) :) ale nie używałam ich jeszcze.

reklama
ja polecam bialego jelenia wszystko, jezeli chodzi o rzeczy dla alergikow i malych dzieci ;)

A orientujecie się może, czy butelki Lovi pasują do podgrzewacza Avent albo Tommee Tippee? :) Zastanawiam się który podgrzewacz wybrać. Mam już butelki Lovi, a podgrzewacz tej firmy nie ma najlepszych opinii w necie :/

Dziewczyny, dziś do mnie doszła przesyłka z koszulami nocnymi. Mogę polecić sprzedawcę dolce_sonno na allegro. Koszulki są bardzo dobrej jakości i ceny baardzo przystępne. Ja kupiłam 3 sztuki i z przesyłką zapłaciłam niecałe 105 zł.
Link do: Koszula nocna do karmienia rozm. S Producent !!!
Link do: Koszula nocna ciążowa i do karmienia S Nowe Kolory
Te są dopasowane, bardziej na czas po porodzie niż na wysoką ciążę. Choć można kupić rozmiar większy niż zazwyczaj i powinno być ok.
Link do: Koszula Koszulka nocna ciążowa do karmienia rozm S
Ta jest luźniejsza i wystarczy mi do końca ciąży.

Teraz mnie korci żeby kupić jeszcze jedną koszulkę i ciuszki dla dziecka :)

@okasia super te koszule i na prawdę niedrogo :) chyba się skuszę na te druga bo na razie mam tylko jedną :)
Naprawdę polecam, spodziewałam się, że chociaż za za 21 zł będzie średniej jakości a tu niespodzianka. Właśnie tą najtańszą teraz bym jeszcze dokupiła. Wybrałam wzór w granatowe kwiaty z myślą o "przygodach" po porodzie, a teraz wezmę jakąś jaśniejszą. Jeszcze tylko wrzucę do pralki i zobaczę czy na pewno z nic się z nimi nie stanie.

Ok, jestem po praniu ręcznym i nie puściły kolorów, a mam dwie granatowe i jedną czerwoną. Uff, można zamawiać :)

Ostatnia edycja:
IMG_20160504_141059.JPG Bujak prezent od cioteczki ;-)
Okasiu tez mam zamiar kupić te koszule właśnie :-)
Dor1989 ja używałam za synkiem butelek i podgrzewacz avent wiec nie pomogę bo i w tej ciąży tylko ta marka nie wiem może temu że innych nie miałam nie testowalam z tego byłam mega zadowolona i jakoś ufam tej marce ;-)

Załączniki

• IMG_20160504_141059.JPG
    IMG_20160504_141059.JPG
    689,2 KB · Wyświetleń: 145
reklama
Hej! Ostatnio widziałam dyskusję odnośnie kosza Mojżesza . Ja zdecydowałam się na Shnuggle. Jest trochę większy niż standardowy i podobno nie zapada się jak te wiklinowe. Udało mi się kupić używany, w idealnym stanie. Wszystkie części materiałowe odświeżyłam i wygląda jak w załączniku. Mam nadzieję, że się sprawdzi! :-DZobacz załącznik 756538

Dor chyba zamówię taki sam, zakochałam sie w nim

Ostatnia edycja:
Do góry