reklama
kamcia567
Fanka BB :)
Tu link dla zainteresowanych :
Link do: Sroka o....: Proszki i Płyny do prania dziecięcych ubranek
Link do: Sroka o....: Proszki i Płyny do prania dziecięcych ubranek
okasia
Dziewczyny, dziś do mnie doszła przesyłka z koszulami nocnymi. Mogę polecić sprzedawcę dolce_sonno na allegro. Koszulki są bardzo dobrej jakości i ceny baardzo przystępne. Ja kupiłam 3 sztuki i z przesyłką zapłaciłam niecałe 105 zł.
Link do: Koszula nocna do karmienia rozm. S Producent !!!
Link do: Koszula nocna ciążowa i do karmienia S Nowe Kolory
Te są dopasowane, bardziej na czas po porodzie niż na wysoką ciążę. Choć można kupić rozmiar większy niż zazwyczaj i powinno być ok.
Link do: Koszula Koszulka nocna ciążowa do karmienia rozm S
Ta jest luźniejsza i wystarczy mi do końca ciąży.
Teraz mnie korci żeby kupić jeszcze jedną koszulkę i ciuszki dla dziecka
Link do: Koszula nocna do karmienia rozm. S Producent !!!
Link do: Koszula nocna ciążowa i do karmienia S Nowe Kolory
Te są dopasowane, bardziej na czas po porodzie niż na wysoką ciążę. Choć można kupić rozmiar większy niż zazwyczaj i powinno być ok.
Link do: Koszula Koszulka nocna ciążowa do karmienia rozm S
Ta jest luźniejsza i wystarczy mi do końca ciąży.
Teraz mnie korci żeby kupić jeszcze jedną koszulkę i ciuszki dla dziecka
okasia
Naprawdę polecam, spodziewałam się, że chociaż za za 21 zł będzie średniej jakości a tu niespodzianka. Właśnie tą najtańszą teraz bym jeszcze dokupiła. Wybrałam wzór w granatowe kwiaty z myślą o "przygodach" po porodzie, a teraz wezmę jakąś jaśniejszą. Jeszcze tylko wrzucę do pralki i zobaczę czy na pewno z nic się z nimi nie stanie.@okasia super te koszule i na prawdę niedrogo chyba się skuszę na te druga bo na razie mam tylko jedną
Ok, jestem po praniu ręcznym i nie puściły kolorów, a mam dwie granatowe i jedną czerwoną. Uff, można zamawiać
Ostatnia edycja:
Załączniki
reklama
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Hej! Ostatnio widziałam dyskusję odnośnie kosza Mojżesza . Ja zdecydowałam się na Shnuggle. Jest trochę większy niż standardowy i podobno nie zapada się jak te wiklinowe. Udało mi się kupić używany, w idealnym stanie. Wszystkie części materiałowe odświeżyłam i wygląda jak w załączniku. Mam nadzieję, że się sprawdzi! Zobacz załącznik 756538
Dor chyba zamówię taki sam, zakochałam sie w nim
Ostatnia edycja: